Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

18.06.2024 01:06

KIPP mini döner kelepçeler küçük bir alanda yüksek sıkma kuvveti sunar

İş parçalarını değiştirirken açık yol

Büyük etkiye sahip küçük bağlama elemanı: HEINRICH KIPP WERK'in yeni mini döner mengeneleri, iş parçalarının hızlı ve güvenli bir şekilde bağlanması ve çözülmesi ve dar alanlarda rahat kullanım söz konusu olduğunda her zaman iyi bir seçimdir. Bu pratik yardımcılar farklı boyutlarda ve çeşitlerde mevcuttur.

KIPP'in mini döner kelepçeleri, makine, alet ve fikstür yapımında çok çeşitli uygulamalar için uygundur. 180 N ila 3,5 kN sıkıştırma kuvvetleri ile daha büyük iş parçalarını sıkıştırmak için de idealdirler. İş parçalarını değiştirirken bağlama kolunun çalışma alanının dışına döndürülebilmesi gibi büyük bir avantaj sunarlar.

Bu, iş parçasının kolayca çıkarılabileceği veya yukarıdan takılabileceği anlamına gelir. Döner kelepçeler hiç vakit kaybetmeden monte edilebilir: Sıkıştırma cihazı, taban kullanılarak tezgah veya fikstür üzerine basitçe vidalanır ve basınç mili ilgili iş parçası yüksekliğine esnek bir şekilde ayarlanır. Kurulum durumuna bağlı olarak, sola veya sağa dönebilen bağlama koluna sahip varyantlar kullanılabilir.

Özellikle yüksek korozyon koruması için, perdahlı versiyona ek olarak nikel kaplamalı versiyon da mevcuttur. Kapsamlı boyut ve varyant seçenekleri, müşterilere her zaman özel uygulamaları için optimum çözümü sunar - temel versiyon olarak, eksantrik kollu veya mandallama fonksiyonlu.

Sonuncusu sabit bir kenetleme kuvveti sağlar ve kenetleme konumuna ulaşıldığını net bir klik sesiyle gösterir. KIPP Kenetleme Teknolojisi Ürün Müdürü Andreas Völkle, "Kompakt boyutları, yüksek kenetleme kuvvetleri ve geniş çeşitlilikleriyle mini döner kelepçelerimiz hassasiyet ve rahatlık açısından yeni standartlar belirliyor" diyor. "Amacımız müşterilerimize her bağlama görevi için optimum çözümü sunmaktır."

Daha fazla haber

Güvenlik tasarımla buluşuyor
Böylece sadece içeride olması gerekenler içeride olur
Büyük ağırlıkları kolay ve güvenli bir şekilde yönlendirin
Temel bilgiler ve içgörüler #kippresso formatında
Hijyen ön plana çıktığında