Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

19.02.2024 16:02

KIPP'ten 480 kg'a kadar ağır hizmet tipi teleskopik raylar

Büyük ağırlıkları kolay ve güvenli bir şekilde yönlendirin

Son derece yüksek yük kapasitesi ve kusursuz çalışma: HEINRICH KIPP WERK'in yeni ağır hizmet tipi teleskopik kızakları sadece neredeyse yarım tona kadar yükleri desteklemekle kalmaz, aynı zamanda son derece sorunsuz çalışır ve kullanımı kolaydır. Bu güç santralleri, olumlu özelliklerini sofistike tasarımlarına ve seçilmiş üretim sürecine borçludur.

İster bir trenin akü çekmecesi, ister bir CNC makinesinin kapıları veya bir depodaki kayar iş parçası rafları olsun: büyük ağırlıkların güvenli bir şekilde depolanması, taşınması ve elleçlenmesi gereken her yerde, KIPP'in yeni ağır hizmet tipi teleskopik kızakları mükemmel bir çözüm sunar. Toplam 40 çeşitten oluşan iki ürün ailesi, 300 ila 1.500 mm arasında bir uzunluk aralığını kapsar ve yana monte edildiğinde maksimum 420 veya 480 kg yük kapasitesi sağlar. Tüm modeller tam uzatma raylarıdır. Bu, strokun montaj uzunluğuna karşılık geldiği anlamına gelir ve bu da optimum erişilebilirlik ve maksimum rahatlık sağlar.

Ağır hizmet tipi teleskopik kızaklar, seçilen üretim konsepti sayesinde özellikle yüksek stabilite ve sağlamlığa ulaşır. Çoğu durumda olduğu gibi çelikten çekilmezler, ancak katı malzemeden frezelenirler. Bu aynı zamanda normalde gerekli olan sertleştirme işlemini de ortadan kaldırır ve teleskopik kızaklara aynı yük kapasitesine sahip çekilmiş versiyona göre fiyat avantajı sağlar. Raylar ve bilya kafesi galvanizli temperlenmiş çelikten, bilyalar ise sertleştirilmiş paslanmaz çelikten yapılmıştır.

Üretim sürecinin yanı sıra, teleskopik kızakların tasarımı da stabilitelerine katkıda bulunur. Koşu rayları ve çift T profilli raylar, V profiline kıyasla yük kapasitesini ve pürüzsüzlüğü artıran yuvarlak bir şekilde frezelenmiş bir profile sahiptir. Maksimum bükülme, uzatma uzunluğunun %1'i kadardır ve neredeyse tamamen kılavuz elemanlara bağlı yapıların sağlamlığına bağlıdır.

taşıma ve otomasyon uygulamaları için idealdir
Ağır hizmet tipi teleskopik kızakların sadece stabil değil, aynı zamanda son derece düzgün çalışıyor olması, onları sarsıntılı bir uzatmanın gerekli olduğu taşıma ve otomasyon uygulamaları için ideal kılar. Buna ek olarak, güç üniteleri uzatıldıklarında bile uygulanan yüklere karşı mükemmel direnç gösterir. Bu da onları yüksek torklu dinamik uygulamalar için öngörür.

Ağır hizmet tipi teleskopik kızaklar 50 x 30 mm (G x Y; 420 kg'a kadar) ve 70 x 32 mm (480 kg'a kadar) boyutlarında mevcuttur. Bunlar 1.000 mm'ye kadar ray mesafeleri, 0,5 m/s'ye kadar hareket hızı ve -20 ila 180 °C arasındaki sıcaklıklar için uygundur. Maksimum yük kapasitesi, tam uzatma hareketi kullanıldığında dikey olarak monte edilmiş bir teleskopik kızak çiftini ifade eder. Yatay olarak monte edildiğinde, yük kapasitesi %70 daha düşüktür.

Daha fazla haber

Güvenlik tasarımla buluşuyor
Böylece sadece içeride olması gerekenler içeride olur
Temel bilgiler ve içgörüler #kippresso formatında
Hijyen ön plana çıktığında