Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

07.04.2024 04:04

KIPP mükemmel müşteri hizmetleri için bir kez daha TÜV sertifikası aldı

Genel değerlendirme: Çok iyi!

TÜV Saarland tarafından yapılan temsili bir ankette HEINRICH KIPP WERK, müşteri memnuniyeti ve hizmet alanlarındaki üstün performansıyla bir kez daha takdir edildi. Ürün kalitesi, ürün bulunabilirliği ve teslimat güvenilirliği alanlarındaki çok iyi derecelendirmelerin yanı sıra, özellikle KIPP çalışanları en yüksek notları aldı.

İki yılda bir verilen TÜV sertifikası, 224 KIPP müşterisinin katıldığı bir ankete dayanıyor ve şirketin mükemmel performansını teyit ediyor. Ankete katılanlar, diğer hususların yanı sıra ürün bulunabilirliği (1,69), ürün kalitesi (1,41), teslimat tarihlerine bağlılık (1,59) ve hızlı sipariş işleme (1,44) ve teslimat (1,58) konularında en yüksek notları vermiştir. Çalışanların güler yüzlülüğü de (1,33) "çok iyi" olarak değerlendirilmiştir. ankete katılan müşterilerin %97,3'ü KIPP'ten tekrar sipariş vereceğini belirtti.

KIPP Genel Müdürü Nicolas Kipp ödülle ilgili olarak "TÜV Saarland'dan bir kez daha böylesine üstün bir derece aldığımız için son derece gururluyuz" dedi. "Bu sertifika, tüm KIPP ekibinin müşterilerimize her zaman mümkün olan en iyi hizmeti sunma konusundaki kararlılığının bir kanıtıdır."

KIPP, Sulz am Neckar'daki tesisinde üretim yapmaktadır ve ürün yelpazesi 75.000'den fazla üründen oluşmaktadır. Şirket, yüksek düzeyde dikey entegrasyon, geniş depolama kapasiteleri ve gelişmiş lojistik merkezi sayesinde mükemmel teslimat kabiliyetini garanti edebilmektedir. Standart ürünler stoktan temin edilebilirken, acil siparişler 24 saat içinde müşteriye ulaşmaktadır.

Daha fazla haber

Güvenlik tasarımla buluşuyor
Böylece sadece içeride olması gerekenler içeride olur
Büyük ağırlıkları kolay ve güvenli bir şekilde yönlendirin
Temel bilgiler ve içgörüler #kippresso formatında
Hijyen ön plana çıktığında