Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

06.03.2024 01:03

KIPP, gömme kavramalı yeni çıtçıtlı bağlantı elemanlarını sunar

Güvenlik tasarımla buluşuyor

Düz, siyah ve ergonomik olan nedir? (Neredeyse) her kapıya, kanada veya kapağa uyumlu bir şekilde entegre edilebilen ve kullanımı kolay bir çıtçıtlı kilit. HEINRICH KIPP WERK, kısa bir süre önce çıtçıtlı kilit portföyüne tam olarak bu özellikleri sunan gömme montaj için iki yeni seri ekledi. Ek güvenlik için kilitlenebilir bir versiyon da mevcuttur.

KIPP Ürün Müdürü Stefan Frick, "Basit işlevsellikleri sayesinde yeni çıtçıtlı bağlantı elemanlarımız kapıların, kanatların veya kaputların hızlı ve güvenli bir şekilde kapatılması gereken tüm uygulamalar için uygundur" diye açıklıyor. "Kullanıcının ilgili cihazı bastırarak kapatması yeterlidir - çıtçıt işlevi daha sonra güvenli kilitlemeyi garanti eder." Buna ek olarak, dayanıklı ABS plastikten üretilen ürünlerin montajı kolaydır ve gömme montajı ve gömme kavramalı düz şekli sayesinde özellikle yerden tasarruf sağlar. Uygulama erişim kontrolü gerektiriyorsa, kilitlenebilir bir versiyon kullanılabilir.

Çıtçıtlı kilitler, geleneksel kilitleme mekanizmalarının ani hareketler, şoklar veya titreşimler nedeniyle - örneğin açık denizlerde veya bir ambulansın aniden hızlanması veya frenlenmesi sırasında - istenmeden tekrar açılabileceği yerlerde ideal bir seçimdir. Pratik kilitleme elemanları otomotiv endüstrisinde, tıp teknolojisinde, makine mühendisliğinde, karavan ve karavan sektörlerinde ve mobilya endüstrisinde kullanılmaktadır.

İki yeni ürün ailesi
İki yeni ürün ailesi artık KIPP'nin kapsamlı kilitleme teknolojisi portföyünü tamamlıyor. K2010 serisi çıtçıtlı kilitler, 1,2 ila 2,2 mm kapı kanadı kalınlıkları için altı farklı boyutta mevcuttur. K2011 serisi, sırasıyla 0,9 ila 1,2 mm ve 1,3 ila 1,6 mm kapı kanadı kalınlıkları için iki boyuttan oluşmaktadır. Kilitlenebilir versiyon ek güvenlik sunmaktadır. stefan Frick, "Tüm mandallarımızın her zamanki KIPP kalitesinde üretildiğini söylemeye gerek yok," diye vurguluyor. "Ayrıca stoklarımızdan hemen ve büyük miktarlarda temin edilebilirler. Bağlantı teknolojisi portföyümüzü art arda genişleteceğimiz bir sonraki yenilikçi ürünler üzerinde şimdiden çalışmaya başladık."

Daha fazla haber

Böylece sadece içeride olması gerekenler içeride olur
Büyük ağırlıkları kolay ve güvenli bir şekilde yönlendirin
Temel bilgiler ve içgörüler #kippresso formatında
Hijyen ön plana çıktığında