Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

05.12.2023 01:12

KIPP'den kapalı tutamak konturlu yeni çapraz tutamaklar

Hijyen ön plana çıktığında

HEINRICH KIPP WERK, özellikle artan hijyen gereksinimleri altında kullanılmak üzere, çıkıntılı çelik burçlu yeni bir çapraz tutamak serisi geliştirdi. Pürüzsüz yüzeyli kapalı tutamak konturu sayesinde temizlenmesi çok kolay olan antibakteriyelden algılanabilire kadar beş çeşit mevcuttur. Çıkıntılı çelik burç optimum bir temas yüzeyi sunar ve iç diş tasarımı sayesinde çapraz pim bağlantıları için özellikle uygundur.

Sağlam ve kullanımı kolay tutamaklar arıyorsanız, KIPP'in çapraz tutamakları doğru seçimdir. Bu çok yönlü ürünlerin dişleri çelik veya paslanmaz çelik gibi sağlam malzemelerden, sapları ise plastikten yapılmıştır. İşlevsellik açısından çapraz tutamaklar DIN 6335 ile uyumludur. Çıkıntılı çelik burçlu yeni çapraz tutamak serisi, hijyen açısından optimize edilmiş, çekici tasarımıyla bu standardı temel alır ve toplam beş ürün çeşidiyle geniş bir uygulama yelpazesini kapsar. Standart versiyona ek olarak antibakteriyel, yüksek sıcaklığa dayanıklı ve görsel ve metal olarak algılanabilir özellikler de mevcuttur.

Standart versiyon güçlendirilmiş termoplastikten, metal parçalar ise isteğe bağlı olarak çelikten (mavi pasifleştirilmiş) veya 1.4305 paslanmaz çelikten yapılmıştır. Antibakteriyel çapraz kavrama sadece bakteri veya mantar gibi çok sayıda zararlı mikroorganizmaya karşı değil, aynı zamanda MRSA gibi çok dirençli mikroplara karşı da oldukça etkilidir.

Yüksek sıcaklığa dayanıklı versiyonda, gıda ve içme suyu güvenliği FDA, EU10/2011, NSF ve KTW için uluslararası standartlara ve yönergelere uygun özel bir yüksek sıcaklık plastiği kullanılır. Dişli burç veya dişli cıvata, yüksek kaliteli pas ve aside dayanıklı paslanmaz çelik 1.4404'ten yapılmıştır. Bu, çapraz sapların yalnızca gıda ve içme suyuyla temas için uygun olmadığı, aynı zamanda sıcak suya ve hidrolize karşı kalıcı olarak dirençli olduğu anlamına gelir, bu da onları diğer şeylerin yanı sıra buhar sterilizasyonunda kullanım için ideal hale getirir. Yüksek sıcaklık plastiği, maksimum 160 °C'lik sürekli ve maksimum 250 °C'ye kadar kısa süreli sıcaklıklarda sıcak hava ile temas halinde güvenilir bir şekilde kullanılabilir.

Tespit edilebilir çapraz tutamaklar, üretim sürecinde olası kontaminasyon durumunda büyük arızaları önlemek için gıda endüstrisi için de tasarlanmıştır. Görsel olarak algılanabilir lacivert (RAL 5002) versiyonu ve metal algılanabilir özel plastikten yapılmış versiyonu mevcuttur. Bu işletim parçalarının bütün veya parçalar halinde prosese girmesi durumunda, çıplak gözle, otomatik olarak özel kamera sistemleriyle veya metal algılama sistemleriyle kolayca ve hızlı bir şekilde algılanabilir ve çıkarılabilir.

Standart versiyonda, çapraz tutamaklar 25 ila 63 mm tutamak çapları ve M5 ila M16 diş boyutları ile mevcuttur. Diğer tüm varyantlar 25 ila 50 mm sap çapı ve M5 ila M10 diş boyutlarıyla mevcuttur. Çapraz tutamaklara ek olarak HEINRICH KIPP, kullanıcılara çeşitli sağlam malzemelerden yapılmış ve farklı özelliklere sahip çok çeşitli yıldız tutamaklar, T tutamaklar ve mantar tutamaklar da sunmaktadır.

Daha fazla haber

Güvenlik tasarımla buluşuyor
Böylece sadece içeride olması gerekenler içeride olur
Büyük ağırlıkları kolay ve güvenli bir şekilde yönlendirin
Temel bilgiler ve içgörüler #kippresso formatında