Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.01.2024 01:01

KIPP kahve molası için (sadece değil) video eğitimleri sunuyor

Temel bilgiler ve içgörüler #kippresso formatında

KIPP ile bir espresso için: Bu, Sulz am Necker'in bağlama teknolojisi, standart ve işletim parçaları uzmanlarının yeni bir teklifidir. Temel bilgiler ve yenilikler kısa ve öz bir şekilde, hoş bir atmosferde, örneğin bir kahvaltı molası sırasında sıcak bir içecek eşliğinde sunulur. Eğlenceli #kippresso videoları, bir ila iki dakika içinde uzmanlık bilgisinin kalbine sevimli ve yaratıcı bir şekilde ulaşır, böylece içerik uzun süre hatırlanır.

"KIPP'de yenilik zamanı!" Kenetleme teknolojisi portföyüne yeni eklenen bir yan kelepçe hakkındaki güncel bir açıklayıcı video böyle başlıyor. Buna ne zaman ihtiyacım var? İş parçası mengene için çok büyük olduğunda - kontrol edin. Özel özellikler? Özel olarak yivlendirilmiş sıkıştırma bloğu iş parçasının kaymasını önler - tamam. Nasıl çalışır? Yan kıskaç, kuvveti sadece iş parçası yönünde değil, aynı zamanda aşağıya doğru makine tablasına da iletir - Kontrol. Kullanıcı bir dakikadan kısa bir süre içinde hızlanmaya başlar.

#kippresso fikri KIPP'in pazarlama departmanından geldi. Julia Kurz ve Andre Jerke sorumlu. Teknoloji sunucusu Patrick Staack tarafından destekleniyorlar. Staack ürün portföyünü çok iyi tanıyor ve nitelikli bir makine mühendisi olarak teknik incelikleri mükemmel bir şekilde heyecan verici metinlere dönüştürebiliyor. Ekip birlikte ilginç konuların izini sürüyor ve içeriği tam otomatik bir makineden bir fincan espresso dökmeye karşılık gelen bir zaman aralığına sığdırıyor.

Patrick Staack, düzenli aralıklarla kahve mutfağında veya doğrudan tezgah başında performans sergiliyor ve takipçilerini HEINRICH KIPP WERK'in en son teknolojisi ve yenilikleri hakkında bilgilendiriyor. Haber videoları Salı öğleden sonraları ve #kippresso eğitimleri Perşembe öğleden sonraları https://de.linkedin.com/company/heinrich-kipp-werk adresinde yayınlanmaktadır.

Daha fazla haber

Güvenlik tasarımla buluşuyor
Böylece sadece içeride olması gerekenler içeride olur
Büyük ağırlıkları kolay ve güvenli bir şekilde yönlendirin
Hijyen ön plana çıktığında