Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

27.10.2023 00:10

KIPP'ten alüminyum ve paslanmaz çelikten yapılmış çok yönlü boru tutamaklar

Montaj dostu çoklu yetenekler

HEINRICH KIPP WERK, alüminyum ve paslanmaz çelikten yapılmış yeni modellerle kapsamlı boru şeklindeki tutamak portföyünü genişletti. Yenilikçi tutamaklar, çok çeşitli sektörlerin ihtiyaçlarını karşılamakta ve çok yönlülükleri, ergonomileri ve çok iyi fiyat-performans oranları ile karakterize edilmektedir. Sağlam tutma elemanlarının uygulama yelpazesi mobilya endüstrisinden tıbbi ekipmanlara kadar uzanmaktadır. Sağlamlıkları,sapların aletler, spor ekipmanları ve taşıma cihazlarında kullanılmasını da öngörmektedir.

KIPP'in yeni boru şeklindeki sapları sadece ele çok iyi oturmakla kalmaz, aynı zamanda sağlamlıkları ve stabiliteleri sayesinde son derece dayanıklıdır. Sap boruları alüminyum ya da paslanmaz çelikten yapılmıştır. Uç parçalar güçlendirilmiş plastikten yapılmıştır ve standart olarak yedi renkte mevcuttur. Buna ek olarak, özel renk talepleri de gerçekleştirilebilir. Tutamak borusunun üç versiyonu mevcuttur: doğal veya siyah eloksallı alüminyum ve cilalı paslanmaz çelik.

Boru haznesi alanında dört sıkıştırma ayağı ile donatılmış tutamak ayaklarının özel tasarımı esneklik sağlar. Bunlar, bağlantı borusu bastırıldığında sıyrılır ve böylece hassas bir uyum sağlanır. Sapın uzunluğu bu şekilde kolayca özelleştirilebilir. KIPP, bükülmeye karşı ek koruma olarak müşterilerine tutamak ayağını ve tutamak borusunu ek olarak yapıştırma seçeneği sunar.

Tutamaklar ayrıca iki kendinden kılavuzlu vida ile hızlı ve zahmetsizce monte edilir. Bunlar, uç parçaların arkasındaki prefabrik deliklere vidalandığında kendi dişlerini oluşturur. Bu sayede diş ekleme ihtiyacı ortadan kalkar, bu da üretim maliyetlerini azaltır ve tutamakların iyi fiyat-performans oranına katkıda bulunur.

30 mm dış çapa sahip tutma borusu kullanıcının eline rahatça oturur. Standart olarak, tutma elemanları 1000 mm'ye kadar bir merkez mesafesi ile mevcuttur. Standart boyutlara ek olarak, herhangi bir bireysel uzunluk da mevcuttur ve en az 1000 N'luk bir yük taşıma kapasitesi sağlanır.

Daha fazla haber

İş parçalarını değiştirirken açık yol
Güvenlik tasarımla buluşuyor
Böylece sadece içeride olması gerekenler içeride olur
Büyük ağırlıkları kolay ve güvenli bir şekilde yönlendirin
Temel bilgiler ve içgörüler #kippresso formatında