Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

29.09.2023 01:09

KIPP'ten emniyet fonksiyonlu yıldız tutamaklar ve bilyeli kilit pimleri

Güvenlik kontrol altında

HEINRICH KIPP WERK portföyünü yeni yıldız kulplar ve güvenlik fonksiyonlu bilyeli kilit cıvataları ile genişletiyor. Kolların ve cıvataların istenmeden serbest bırakılmasını önleyen entegre kilitleme mekanizması sayesinde, yenilikçi yeni gelişmeler geniş bir uygulama yelpazesinin güvenliğini ve işlevselliğini artırıyor.

KIPP'in güvenlik fonksiyonlu yeni yıldız tutamakları, istem dışı açılma veya kapanma nedeniyle sıkma noktasındaki değişikliklerin önlenmesi gereken ve aynı zamanda kavrama ve kullanıcı dostu olması gereken her yerde en uygun çözümü sunar. Olası uygulamalar buna uygun olarak çok çeşitlidir ve makine mühendisliği ve ölçüm teknolojisinden spor ve rehabilitasyon ekipmanlarına kadar uzanır.

Yıldız tutamak ilk durumunda serbestçe döndürülebilir ve sıkma noktasıyla bağlantısı yoktur. Sadece tutamağa basıldığında diş devreye girer ve sıkıştırma, isteğe bağlı olarak çelik veya paslanmaz çelikten yapılmış dişli bir burç veya dişli cıvata aracılığıyla serbest bırakılabilir veya sıkılabilir. Sıfırlama işlemi, yıldız kavrama serbest bırakıldıktan hemen sonra sağlam bir paslanmaz çelik yay aracılığıyla gerçekleşir. Bu güvenlik fonksiyonu, ayar konumlarının istenmeden ayarlanmasını önler.

Ergonomik tasarım ve yüksek kaliteli malzemeler
Yıldız düğmelerin ergonomik tasarımı DIN 6336'ya dayanır ve rahat kullanım sağlar. Elin doğal pozisyonu dikkate alınarak, uzun süreler boyunca bile rahat çalışma sağlanır. Ayrıca, tasarım konsepti zahmetsiz kavrama ve döndürmeye olanak tanıyarak üretkenliği ve hassasiyeti artırır.


Dayanıklı ve uzun ömürlü malzemelerin kullanımı sayesinde yıldız kollar, uzun vadede güvenilir performans sağladıkları endüstriyel ortamların yüksek taleplerine ideal şekilde uygundur. Kollar, kırmızı veya siyah renklerde M4 ila M10 iç veya dış dişlere sahip çeşitli boyutlarda mevcuttur. Yıldız sapların üstündeki kilit sembolü, ürünlerin özel mekanizmasını gösterir.


İtmeli silindir kilitli bilyalı kilit cıvataları
Yeni kilitlenebilir bilyalı kilit cıvataları, geleneksel bilyalı kilit cıvatalarının daha da geliştirilmiş halidir ve isteğe göre paslanmaz çelik saplı, plastik saplı veya plastik T saplı olarak mevcuttur. İtmeli silindir kilidi bir anahtarla açılarak iki bilyenin kilidi açılabilir ve bağlanacak parçalar ayrılabilir. Kilit manuel olarak itilirse, bilyeler bağlantıyı güvenli bir şekilde kilitler. Kilit açma işlemi yalnızca anahtarla yapılabilir.


Bu kilitleme mekanizması, bilyeli kilitleme cıvatasının kilitli konumda sabitlenmesini sağlayarak yetkisiz bir şekilde çıkarılmasını veya manipüle edilmesini önler. Bu işlevsellikle donatılmış cıvata, endüstri, inşaat veya lojistik gibi güvenlik ve kontrolün yüksek öncelikli olduğu alanlarda kullanım için uygundur.

10 - 13 Ekim 2023 tarihleri arasında Stuttgart'taki Motek'te Salon 3, Stand 3520'de bizi ziyaret edin.

Daha fazla haber

İş parçalarını değiştirirken açık yol
Güvenlik tasarımla buluşuyor
Böylece sadece içeride olması gerekenler içeride olur
Büyük ağırlıkları kolay ve güvenli bir şekilde yönlendirin
Temel bilgiler ve içgörüler #kippresso formatında