Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.09.2023 10:09

KIPP, pnömatik sıfır noktalı sıkıştırma teknolojisi portföyünü genişletiyor

KIPP UNILOCK serisinde üç yeni sıkıştırma modülü

HEINRICH KIPP WERK, pnömatik sıfır noktalı bağlama teknolojisi alanındaki KIPP UNILOCK serisini daha da genişletiyor. Üç yeni bağlama modülü ile KIPP, artık kullanıcılara işleme merkezlerindeki fikstürlerin ve iş parçalarının hızlı ve hassas bir şekilde bağlanması ve referanslanması için daha fazla seçenek sunuyor. Yeni bağlama elemanları, diğer şeylerin yanı sıra, dar dikiş boyutlarına sahip bağlama durumları, otomatik bağlama cihazları ve robotik alanındaki uygulamalar için uygundur.

Paletler, mengeneler, fikstürler veya iş parçaları - KIPP UNILOCK serisinin pnömatik sıfır noktalı bağlama teknolojisi, kullanıcının tanımlanmış bir sıfır noktası ve 0,005 mm'den daha az bir tekrarlama doğruluğu ile saniyeler içinde değiştirmesini sağlar. KIPP kısa süre önce kapsamlı KIPP UNILOCK portföyüne üç bağlama modülü daha ekledi. Bu, müşteriye bağlama teknolojisini ilgili bağlama durumuna daha iyi ve daha esnek bir şekilde uyarlama ve verimliliğini buna göre artırma fırsatı verir.

Dar dikiş boyutları için KIPP UNILOCK ASM 99 kenetleme modülü
ASM 99 kenetleme modülü yüzeye monte edilen bir kenetleme modülüdür ve dar dikiş boyutları için optimum düzeyde uygundur. Modülün yüksekliği 56 mm'dir, alternatif olarak bağlama modülünü tamamen bir fikstür plakasına veya makine tablasına gömmek mümkündür. "Açık" kızak konumu entegre bir sensör aracılığıyla izlenebilir. Bu, işleme süreci başlamadan önce iş parçalarının veya fikstürlerin sıkıca kenetlenmesini sağladığı için iş güvenliğini artırır.


KIPPUNILOCK Otomasyon bağlama modülü ESA 138
Otomasyon bağlama modülü ESA 138, otomatik bağlama cihazları için özel olarak geliştirilmiştir. Burada kullanıldığında, bağlama modülünün "açık" veya "kapalı" bağlama kızağı konumu için entegre izleme fonksiyonları ve hava sistemi kontrollü dört uzaktan destek yüzeyi sayesinde proses güvenilirliği ile ilgili tüm gereksinimleri karşılar. Destek kontrolü ile bağlama paletinin konumu kontrol edilebilir ve üretim süreci başlamadan önce fikstürün doğru şekilde konumlandırıldığından emin olunabilir. Kullanışlı bir özellik de bağlama modülüne entegre edilmiş kir sıyırıcıdır ve modülün yüzeyinde kir birikmesini önler.


KIPPUNILOCK palet kaplinli bağlama modülü EGM 110-75:
Palet kaplinli bağlama modülü EGM 110-75 özellikle robot otomasyonu için mevcuttur ve bağlama paletlerini otomatik olarak değiştirmek için kullanılabilir. Palet kaplini, kenetleme paleti ile kenetleme modülü arasında bir arayüz görevi görür. entegre sorgulama fonksiyonu sayesinde, sıkıştırma kızağının "açık" veya "kapalı" konumu kontrol edilebilir ve sıkıştırma modülü ile palet kaplininin doğru konumda olduğundan emin olunabilir. Sıkıştırma modülü, dar dikiş boyutları ile doğrudan makine tablasına veya fikstürlere kurulum için de uygundur. Buna ek olarak, palet kaplininin EGM 110-75 bağlama modülü ile birlikte kompakt tasarımı, paletlerin makine tablasına son derece yakın yüklenmesini mümkün kılar.

KIPP UNILOCK portföyünde ayrıca telafi ve kırlangıç kuyruğu bağlama cıvataları da yenidir. Her ikisi de iş parçalarını ve fikstürleri sıkıştırmak ve konumlandırmak için uygundur. Dengeleyici bağlama cıvataları, bir veya tüm yönlerde ± 1 mm'lik bir ölçü dengelemesine izin verir. Kırlangıç kuyruğu bağlama cıvatası, iş parçasının kısa bir bağlama kenarındaki kırlangıç kuyruğu ile dişsiz olarak sabitlenir.

18 - 23 Eylül tarihleri arasında Hannover'deki EMO 2023'te Salon 3, Stand I30'da bizi ziyaret edin.

Daha fazla haber

İş parçalarını değiştirirken açık yol
Güvenlik tasarımla buluşuyor
Böylece sadece içeride olması gerekenler içeride olur
Büyük ağırlıkları kolay ve güvenli bir şekilde yönlendirin
Temel bilgiler ve içgörüler #kippresso formatında