Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

08.09.2023 00:09

KIPP portföyünde yeni hidrolik sıkıştırma elemanları:

Her kelepçeleme görevi için doğru hidrolik kelepçeleme teknolojisi

HEINRICH KIPP WERK, sıkma teknolojisi alanındaki ürün portföyünü geniş bir hidrolik sıkma elemanı yelpazesiyle genişletiyor. Toplam yedi ürün ailesiyle, basit bağlama cihazlarından tam otomatik uygulamalara kadar çok çeşitli bağlama görevleri esnek bir şekilde karşılanabilir.

Mekanik ve pnömatik bağlama elemanlarına ek olarak, HEINRICH KIPP WERK artık müşterilerine kapsamlı bir hidrolik bağlama teknolojisi yelpazesi de sunmaktadır. Destek elemanları, aşağı çekmeli kelepçeler, döner kollu kelepçeler, kollu kelepçeler, blok silindirler, vidalı silindirler ve döner kelepçelerden oluşan yedi ürün grubu, çok çeşitli hidrolik kelepçeleme uygulamalarında destek ve kelepçeleme işlevlerini kapsamaktadır. KIPP'in hidrolik bağlama elemanları, küçük bağlama elemanları kullanılarak büyük kuvvetlerin üretilmesi ve iletilmesinin gerekli olduğu her yerde tercih edilen teknolojidir.

Makine ve bağlama elemanı arasındaki bilgi alışverişi, bağlama cihazının iyi kontrol edilebilirliğini sağlar ve bu da diğer şeylerin yanı sıra, çok çeşitli iş parçalarının ve iş parçası gruplarının ayar zamanı optimize edilmiş hidrolik bağlamasına izin verir. Buna ek olarak, kullanıcı sadece bağlama elemanlarının yüksek güvenlik standartlarından değil, aynı zamanda bağlama ve çözme sürelerinde önemli bir azalmadan da faydalanır.

Elemanların otomatik veya otomatik olmayan bağlama cihazlarında kullanılmasına bağlı olarak, KIPP müşterilerine tek veya çift etkili bağlama elemanları sunar. Birincisi için geri dönüş süresi tanımlanamazken, çift etkili bağlama elemanları için bu mümkündür, bu da onları otomatik süreçlerde kullanım için önceden belirler.



Çok çeşitli bağlama görevleri için yedi çözüm
Toplam yedi ürün ailesi ile KIPP, hidrolik bağlama sürecindeki tüm görevleri güvenilir bir şekilde karşılar: 1. Hidrolik

destek elem anları, iş parçası işleme sırasında iş parçasındaki titreşimleri ve sapmaları önleri̇ş parçasına yanal bağlama kuvveti iletimi için hidrolik aşağı çekme kelepçeler i. 3. Kompakt tasarımları nedeniyle,
hidrolik döner kollu kel epçeler sınırlı alana sahip kelepçeleme fikstürleri için çok uygundur. 4. Hidrolik
kollu kelepçeler, kelepçeleme fikstürü kelepçelenmediğinde iş parçasının yukarı doğru serbestçe çıkarılması gerektiğinde kullanılır. 5.
Hidrolik blok silindir ler itme ve çekme silindirleri olarak kullanılabilir ve yüksek kuvvetlerle kısa doğrusal stroklar gerektiren sıkıştırma görevleri için önceden tasarlanmıştır. 6.
Hidrolik vidalı silindir ler doğrudan bir sıkıştırma cihazına monte edilebilir ve itme ve çekme silindirleri olarak kullanılabilir. 7
hidrolik döner kelepçeler, kelepçeleme noktalarının çıkarma ve takma sırasında serbest olması gereken kelepçeleme fikstürleri için tasarlanmıştır.


18 - 23 Eylül tarihleri arasında Hannover'deki EMO 2023'te Salon 3, Stand I30'da bizi ziyaret edin.

Daha fazla haber

İş parçalarını değiştirirken açık yol
Güvenlik tasarımla buluşuyor
Böylece sadece içeride olması gerekenler içeride olur
Büyük ağırlıkları kolay ve güvenli bir şekilde yönlendirin
Temel bilgiler ve içgörüler #kippresso formatında