Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.08.2023 07:08

KIPP portföyünde yeni paslanmaz çelik çıtçıtlı kilitler

Tüm ortamlar için güvenli kilitleme

Nem, asit ve deniz suyuna dayanıklı: HEINRICH KIPP WERK'in yeni paslanmaz çelik saplı kilitleri, iç ve dış mekanlarda çok çeşitli uygulamalar için uygundur. Biçimli kilitleme elemanları kapılara, kapaklara veya kaportalara aynı hizada entegre olur. Sadece zarif, küçültülmüş tasarımlarıyla değil, aynı zamanda basit ve güvenli kullanımlarıyla da etkileyicidirler. Uzaktan çalıştırma gerektiren uygulamalar için Bowden kablo bağlantılı bir varyant mevcuttur.

HEINRICH KIPP WERK, kulplu çıtçıtlı kilit yelpazesine A4 paslanmaz çelikten yapılmış iki ürün ailesi ekledi. Özellikle korozyona dayanıklı malzeme, iki yeni seri K1850 ve K1851'i sadece iç mekan kullanımı için değil, aynı zamanda çok çeşitli dış mekan uygulamaları için de öngörüyor. Örneğin, şekilli kilitleme elemanları otomotiv endüstrisi, tıp teknolojisi, makine mühendisliği, tekne ve gemi yapımı, mobil evler ve karavanlar, havacılık ve mobilya endüstrisinde kullanılabilir.

Geri çekilebilir bir tutamağa sahip olan paslanmaz çelik çıtçıtlı kilitler, çıtçıt işlevinin hem hızlı hem de güvenli kilitlemeyi garanti ettiği kapılara, kapaklara veya kaportalara gömme montaja izin verir. Kullanıcı sadece sıkarak kilitleme işlevini etkinleştirir. Daha yüksek güvenlik gereksinimleri olan alanlarda, kilitlenebilir bir versiyon kullanılabilir.

Paslanmaz çelik çıtçıtlı kilitler, 2 ila 12 mm ve 12 ila 22 mm kapı kanadı kalınlıkları için isteğe bağlı olarak cilalı veya mat yüzeyli olmak üzere iki farklı boyutta mevcuttur. K1851 serisinin modelleri ek olarak Bowden kablo bağlantısı ile donatılmıştır. Bu varyant, erişilemeyen kurulum alanlarının çalışmayı zorlaştırdığı veya ergonomik ve güvenlik hususlarının mesafeli çalışmayı gerektirdiği her yerde değerini kanıtlamaktadır. Bowden kablosu (K1646) teslimat kapsamına dahil değildir ve ayrıca sipariş edilmelidir.

Daha fazla haber

İş parçalarını değiştirirken açık yol
Güvenlik tasarımla buluşuyor
Böylece sadece içeride olması gerekenler içeride olur
Büyük ağırlıkları kolay ve güvenli bir şekilde yönlendirin
Temel bilgiler ve içgörüler #kippresso formatında