Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

11.07.2023 11:07

KIPP'den yeni alüminyum el çarkları

Tutuşta ergonomik, işlemde güvenli

HEINRICH KIPP WERK'in yeni alüminyum el çarkları sadece görsel olarak değil, aynı zamanda ergonomi ve çalışma güvenliği açısından da ikna edicidir. Yenilikçi tasarımları sayesinde, kontrol elemanları özellikle kullanıcı dostudur ve üretim sürecine pratik olarak sorunsuz bir şekilde uyum sağlar. Kullanıcı, farklı boyutlarda altı versiyon ve iki renk çeşidi arasından seçim yapabilir.

HEINRICH KIPP WERK, ürün yelpazesine işlev ve tasarımı mükemmel bir şekilde birleştiren alüminyumdan yapılmış özellikle hafif bir el çarkı serisi ekledi. Kontrol elemanları öncelikle makine ve tesis mühendisliğinde, örneğin bağlantı parçaları, makine aletleri veya dişli motorlarda ayarlamaları ve ayarları manuel olarak yapmak için kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Buna ek olarak, el çarkı acil durumlarda münferit makine parçalarını hareket ettirmek için de kullanılabilir.

Alüminyum el çarkları, krank olmadan veya dönen ya da katlanan silindir koluyla birlikte kollu veya diskli el çarkları olarak mevcuttur. İkincisi, konik şekli ve silindirik omzu sayesinde kullanıcıya optimize edilmiş bir his ve çok iyi bir kavrama sunar. Katlandığında silindir tutamak tamamen el çarkının içinde kaybolur. Bu, prosese müdahale eden konturları azaltır ve aynı zamanda yaralanma riskini en aza indirir. El çarklarının diğer avantajları, katlama kolu olmayan ve olan versiyonlarda düşük montaj yüksekliği, malzeme nedeniyle düşük ağırlık ve 0,4 mm'den daha az radyal ve eksenel salgıda düşük toleranstır.

El çarklarını sabitlemek için, pozitif olmayan ve pozitif kilitlemeli varyantlar mevcuttur
- kama yuvalı
- kama yuvalı ve tüy anahtarlı. kama yuvalı
- kama yuvalı ve çapraz delikli veya
- kama yuvalı, kama yuvalı ve çapraz delikli
. Siyah bir göbek kapağı eşmerkezlilik ve eksenel salgı toleransını iyileştirir. Siyah göbek kapağı görünümü iyileştirir ve kir girişini azaltır.

Tüm modeller dayanıklı toz kaplamaya sahiptir ve siyah ya da gümüş renklerde mevcuttur. Jant teli el çarkları 125 mm ve 160 mm çaplarında, disk el çarkları ise 80 mm ila 125 mm arasında mevcuttur.

Daha fazla haber

İş parçalarını değiştirirken açık yol
Güvenlik tasarımla buluşuyor
Böylece sadece içeride olması gerekenler içeride olur
Büyük ağırlıkları kolay ve güvenli bir şekilde yönlendirin
Temel bilgiler ve içgörüler #kippresso formatında