Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

26.06.2023 00:06

norelem automatica 2023'te

Yeni ve kanıtlanmış norelem ürünlerini canlı olarak deneyimleyin

Bu yıl 27-30 Haziran tarihleri arasında Münih'te gerçekleşecek olan uluslararası akıllı otomasyon ve robotik fuarı automatica'da norelem, pnömatik döner kelepçeler gibi çok sayıda yeniliğin yanı sıra kendini kanıtlamış çeşitli standart elemanları da sunacak.



automatica otomatik, akıllı üretim için dünyanın önde gelen pazarıdır. Bu yıl norelem standında, yerleşik ürün yelpazesine ek olarak, ziyaretçiler bir kez daha çeşitli tasarımlarda pnömatik döner kelepçeler ve kaplinler ve "akıllı" burçlar gibi bir dizi yeni ürün bekleyebilirler - podyum adaları olarak adlandırılan her şeye dokunmak ve denemek için.



Norelem öne çıkıyor

Bu sergi panellerinden birinde, örneğin, döner kelepçelerin ve kollu kelepçelerin kullanım kolaylığı test edilebilir. Başka bir panelde tork aktarımı ve titreşim sönümleme için metal körüklü kaplinler, elastomer pençe kaplinler, çapraz sürgülü kaplinler ve rijit kaplinler gibi çeşitli kaplinler gösterilmektedir. Akıllı burçlar ile norelem bir başka önemli özelliği daha sunuyor: kilitleme pimleri ve konumlandırma burçlarının yanı sıra durum sensörlü yaylı itme parçaları. Bu endüktif sensörler, çalıştırmaya bağlı proses kontrolü sağlar.



Ürün çeşitliliğini deneyimleyin

norelem, automatica'da canlı olarak deneyebileceğiniz 70.000'den fazla ürün arasından bir seçim yaptı. Sabitleme ve bağlama alanında şirket, destek ve yatak elemanları, kilitleme ve yerleştirme pimleri, merkezleme kelepçeleri, bilyalı baskı vidaları, 5D iş parçası durdurucuları ve yaylı yan baskı parçalarını içeren esnek standart parça sistemini sunuyor. Bir başka sergi plakası merkezleme ünitesini gösteriyor, burada yüzer kelepçeler ve döner kelepçeler bir iş parçasını yerinde tutuyor. Sergilenenler arasında değişken hızlı kelepçeler, çeşitli kelepçeleme kolları ve tolerans dengelemeli düz başlı vidalar da yer alıyor. Hijyenik Tasarım başlığı altında, döner mandallar ve hortumların yanı sıra gıda, ilaç, kimya ve ambalaj endüstrilerinin yüksek taleplerini karşılamak üzere tasarlanmış vidalar ve somunlar da dahil olmak üzere çeşitli standart parçalar da sunulacak.

Motor konumlandırma sistemleri sektöründen norelem, çeşitli konumlandırma masaları, şaft bağlantıları, konik dişli ve sonsuz dişli üniteleri sunacak. İki büyük sergi, norelem tahrik dişli kutusu ve bir pençe makinesi - pnömatik taşıma sistemi ile birleştirilmiş bir tahrik. Ayrıca yumuşak kapanma sönümleme sistemi, bas-aç fonksiyonu veya kendi kendine kapanma mekanizmasına sahip çeşitli teleskopik kızaklar da sergilenecek. Tekerlekler (sabit tekerlekler, "stop-fix "li döner tekerlekler), alüminyum profiller ve soğutma suyu ve emme hortumları ile dikdörtgen, düz ve yüksek basınçlı nozullar gibi teknik aksesuarlardan oluşan ürün yelpazesi şirketin sunumunu tamamlıyor.



norelem'i automatica'da Salon A5, Stand 115'te bulabilirsiniz.

Daha fazla haber

Bir kamyon dolusu yenilik
Hatasız işleme süreçleri için çözüm
Norelem'den yeni: Lineer makaralı kılavuzlar
Norelem'den hızlı değiştirme sisteminde bağlantı elemanı olarak hızlı açılan kelepçeler

MHP RIESEN Ludwigsburg, bölgesel bir küresel oyuncu olan Norelem'i 2023/2024 sezonu için yeni TOP...

Norelem'den durum sensörlü kilitleme cıvataları ve yeni konumlandırma burçları