Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.05.2023 01:05

Daha fazla güvenlik için akıllı ürünler

Norelem'den durum sensörlü kilitleme cıvataları ve yeni konumlandırma burçları

norelem, durum sensörlü ürünler alanındaki kapsamlı ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor ve kilitleme cıvatalarına ek olarak artık durum sensörlü konumlandırma burçları da sunuyor. Bu yeni, akıllı ürünlerle norelem pazarda öncüdür: endüktif sensörlerin entegrasyonu malzeme kayıplarını azaltır ve proses güvenilirliğini önemli ölçüde artırır.

Üretim süreçleri daha kararlı, hassas ve güvenilir hale getirilmelidir. Norelem kilitleme cıvataları ve durum sensörlü konumlandırma burçları gibi sensör destekli durum ve konum izleme özelliğine sahip ürünler bu noktada açık bir avantaj sunmaktadır.

Durum sensörlü kilitleme cıvatalarında, sapa entegre edilmiş bir sensör cıvatanın durumunu algılar. Sensör, üç damarlı bir PVC kablo aracılığıyla makine kontrolüne bağlanır. Durum (kilitli veya çekili) hassas bir şekilde tespit edilebilir, böylece harekete bağlı proses kontrolü sağlanır. Böylece hareketli bileşenlerin uzunluğu, yüksekliği ve konumu daha da hassas bir şekilde ayarlanabilir. Norelem'in kilitleme pimleri çelik veya paslanmaz çelik olarak mevcuttur.


Durum sensörlü konumlandırma burçları, burç üzerinde değişken olarak ayarlanabilen bir sensöre sahiptir. Kullanıcı, "durum sensörü için" modellere 3 mm çapında piyasada bulunan bir endüktif sensör monte edebilir. Endüktif sensör sinyali algılar ve makine kontrolüne iletir, bu da örneğin üretim döngüsünü yalnızca tüm çalıştırma veya mandallama elemanları doğru konumda olduğunda başlatır. Elektronik durum izleme, diğer şeylerin yanı sıra, paketleme endüstrisinde, özellikle paketleme makinelerinin format ayarlamasında kullanılır.


Kilitleme cıvataları ve konumlandırma burçlarına ek olarak, norelem ürün yelpazesinde durum sensörlü yaylı baskı parçaları ve hızlı hareket eden kelepçeler için tutuculu paslanmaz çelik durum sensörleri de bulunmaktadır.




Daha fazla haber

Bir kamyon dolusu yenilik
Hatasız işleme süreçleri için çözüm
Norelem'den yeni: Lineer makaralı kılavuzlar
Norelem'den hızlı değiştirme sisteminde bağlantı elemanı olarak hızlı açılan kelepçeler

26.06.2023 00:00

norelem automatica 2023'te
Yeni ve kanıtlanmış norelem ürünlerini canlı olarak deneyimleyin

MHP RIESEN Ludwigsburg, bölgesel bir küresel oyuncu olan Norelem'i 2023/2024 sezonu için yeni TOP...