Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.04.2024 01:04

otomasyon hakkinda her şey'de norelem

Bir kamyon dolusu yenilik

15-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında Heilbronn'da düzenlenecek all about automation fuarında norelem, makine ve tesis mühendisliği, otomotiv, ambalaj, ilaç ve gıda endüstrileri gibi çeşitli sektörlerden çok sayıda ürün yeniliğini SHOWTRUCK'ında sunacak. Ziyaretçiler ayrıca norelem ile ilgili cazip ödüller içeren bir yarışmayı da dört gözle bekleyebilirler.



Bu yıl, norelem ilk kez Heilbronn'daki all about automation fuarına katılacak. Şirket, salon kapılarının önündeki yeşil SHOWTRUCK'ta ziyaretçilerin dokunması ve deneyimlemesi için destek ve sıkıştırma elemanlarının yanı sıra Akıllı Ürünler bölümünden entegre sensörlü kilitleme pimleri gibi yenilikçi ürünler sergileyecek. Bu ürünler, iş parçası işlenmeden önce bile bağlama ve durdurma işlemlerinin kontrol edilmesini kolaylaştırıyor. Mobil fuar standında ayrıca ürün yelpazesine eklenen yeni düz ve yan kelepçelerin yanı sıra küçük delikler ve otomatik kelepçeleme için kelepçeleme mandrelleri de yer alacak.



Lineer teknolojinin öne çıkan özellikleri arasında düz ve kavisli lineer kılavuz raylar ve kılavuz taşıyıcıların kavisli hareketi için uygun makaralı kılavuz taşıyıcılar yer alıyor. norelem, dönen uygulamalar için 180°'ye kadar kavislere sahip bir kılavuz ray yelpazesi sunuyor. Yeni lineer kılavuz sistemi, hem düz hem de kavisli raylarla basit ve serbest ray konfigürasyonları sağlar.



BIG GREEN BOOK'un dijital bir karşılığı olarak norelem, pratik yeni özellikler ve işlevlerle çevrimiçi mağazasını sunacak ve 100.000'den fazla ürün yelpazesiyle ilgili tüm soruları yanıtlamak için ticaret fuarı ekibiyle birlikte hazır bulunacaktır.000 ürün.



norelem SHOWTRUCK, 15 - 16 Mayıs tarihleri arasında Heilbronn'daki all about automation salon kapılarının önünde, Stand S-101'de olacak.



Ziyaretçiler norelem davet kodunu kullanarak biletlerini güvence altına alabilirler:

https://register.visitcloud.com/survey/2l6f2vad41npm?actioncode=NTWO000176NEY&partner-contact=322ikfjfviso0

Daha fazla haber

Hatasız işleme süreçleri için çözüm
Norelem'den yeni: Lineer makaralı kılavuzlar
Norelem'den hızlı değiştirme sisteminde bağlantı elemanı olarak hızlı açılan kelepçeler

26.06.2023 00:00

norelem automatica 2023'te
Yeni ve kanıtlanmış norelem ürünlerini canlı olarak deneyimleyin

MHP RIESEN Ludwigsburg, bölgesel bir küresel oyuncu olan Norelem'i 2023/2024 sezonu için yeni TOP...

Norelem'den durum sensörlü kilitleme cıvataları ve yeni konumlandırma burçları