Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.06.2023 10:06

Yeni üst düzey ortak norelem için yeşil ışık

MHP RIESEN Ludwigsburg, bölgesel bir küresel oyuncu olan Norelem'i 2023/2024 sezonu için yeni TOP ortağı olarak ağırlamaktan memnuniyet duyuyor. Merkezi Markgröningen'de bulunan şirket, makine ve tesis mühendisliği için standart parça ve mekanik bileşen üreticisi ve tedarikçisidir ve sadece maç gününde dikkat çekmeyecektir.


MHP RIESEN Ludwigsburg yeni sponsorlar kazanıyor. Makine mühendisliği sektöründen dünya çapında aktif bir şirket olan Norelem, en az 3 sezon boyunca barok şehrin TOP ortağı olacak. Markgröningen merkezli şirket gelecekte easyCredit Basketball Bundesliga'daki tüm iç saha maçlarında LED panoda reklam verecek ve BBL'deki her iç saha ve deplasman maçında kulübün sosyal medya kanalları aracılığıyla maç gününü sunacak. MHPArena'nın dışında, RIESEN ve norelem, Ludwigsburg bölgesinde her gün seyahat edecek ve dikkat çekecek ortak bir halk otobüsü tasarlayacak. Ama hepsi bu kadar değil. Gelecekte, Ludwigsburg merkezli standart ve işletme parçaları üreticisi ve tedarikçisi de RIESEN üniversite turuna eşlik edecek, böylece yarının öğrencileri, genç yetenekleri ve çalışanları ile doğrudan temas daha da güçlenecek.


"Yaptığımız görüşmeler, sadece aynı hedefleri paylaştığımızı değil, aynı zamanda günlük işlerimizde hassasiyet, teknoloji ve hıza odaklandığımızı da gösterdi. Norelem ile yanımızda, bizi reklam iletişimlerine tematik olarak dahil edecek güçlü bir ortağımız olduğunu bilmekten çok memnunuz, böylece bir ortaklığın mümkün olan en iyi sinerjisi elde edilebilir," diyor MHP RIESEN Ludwigsburg'un 2. yönetim kurulu üyesi Markus Buchmann yeni ortak yol hakkında.


norelem'in Küresel Pazarlama Yöneticisi Emily Kipp şu yorumu yapıyor: "Saygı, dinamizm ve ekip ruhu gibi ortak değerleri paylaştığımız güçlü, başarılı ve çok sempatik bir ortak bulduğumuz için RIESEN ile yeni ortaklığımız konusunda heyecanlıyız. Hem Ludwigsburg bölgesini hem de bölgenin en iyi kulüplerinden birini desteklemekten gurur duyuyoruz. Özellikle yeteneklerin ve genç yeteneklerin teşvik edilmesi bizim için çok önemli ve artık genç mühendislerin ve teknik alandaki yeteneklerin yanı sıra basketbolda da en iyi oyuncuları ve genç yetenekleri desteklemekten memnuniyet duyuyoruz. Basketbolda hassasiyet, teknoloji ve hız kazanır ve norelem'de önemli olan da tam olarak budur: yüksek hassasiyetli standart parçalar proses güvenilirliğini sağlar, her projeyi uzmanlığımızla destekleriz ve 70.000 standart ve operasyonel parçamız stoklarımızda ve ertesi gün müşterinin tesislerinde mevcuttur. Ayrıca, basketbol ve özellikle RIESEN her zaman adil oyunu temsil eder - bunu seviyoruz ve bize çok yakışıyor.

Daha fazla haber

Bir kamyon dolusu yenilik
Hatasız işleme süreçleri için çözüm
Norelem'den yeni: Lineer makaralı kılavuzlar
Norelem'den hızlı değiştirme sisteminde bağlantı elemanı olarak hızlı açılan kelepçeler

26.06.2023 00:00

norelem automatica 2023'te
Yeni ve kanıtlanmış norelem ürünlerini canlı olarak deneyimleyin
Norelem'den durum sensörlü kilitleme cıvataları ve yeni konumlandırma burçları