Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

20.03.2024 01:03

Norelem'den akıllı ürünler

Hatasız işleme süreçleri için çözüm

Endüstri 4.0 başlığı altında, üretim tesisleri, akıllı makineler ve sensörler yardımıyla bireysel üretim adımlarının gerçek zamanlı olarak izlendiği ve genel sürecin daha etkili bir şekilde organize edildiği "akıllı fabrikalara" dönüşüyor. Norelem de bu "akıllı ürünlerden" bazılarına sahiptir.

Akıllı ürünler kendi üretim ve işletim verilerini bağımsız olarak toplar ve diğer cihazlara iletir. Bununla birlikte, yalnızca veri depolamakla kalmaz, aynı zamanda özelleştirilmiş üretim bilgileriyle de donatılabilirler, böylece ağa bağlı ürün örneğin "kendi kendini başlatabilir" ve kendi üretim sürecini kontrol edebilir. Ürün ve makine - ve her ikisini de izleyen kişi - arasındaki bu iletişim, üretimde ve atölyede daha önce zaman alan birçok süreci basitleştirir ve optimize eder.

Norelem'in akıllı ürünleriyle her şey GREEN'de

Akıllı ürünler, örneğin talaşlı imalatta iş parçalarının mümkün olduğunca hatasız işlenmesi söz konusu olduğunda ideal çözümdür. İşleme öncesinde bağlama ve durdurma işlemlerini kontrol etmeyi kolaylaştırırlar. Norelem bu ve diğer uygulama alanları için çeşitli akıllı bileşenler sunmaktadır.

Akıllı destek cıvatası 30 mm'lik bir destek yüzeyine sahiptir ve iş parçasının hassas bir şekilde konumlandırılmasını sağlar.

Sıkıştırma işlemi, hızlı kelepçeler için kuvvet sensörü kullanılarak hassas bir şekilde kontrol edilir, bu da iş parçasının daha yüksek tekrarlama doğruluğu ile mükemmel bir şekilde sıkıştırılmasını sağlar.

Kuvvet sensörlü sıkıştırma kolu ayrıca sıkıştırma işlemini izler ve sıkıştırma kuvvetini gerçek zamanlı olarak ölçer. Akıllı kelepçe norelem'den 80 mm, 100 mm ve 125 mm boyutlarında temin edilebilir.

Kullanışlı veri iletimi ve görselleştirme

norelem'in Bluetooth modülü, akıllı ürünler alanında evrensel olarak kullanılabilen kablosuz, kompakt bir vericidir. Kurulumu kolaydır ve sensör durumunun hızlı ve görsel olarak görüntülenmesini sağlar.
Ağ geçidi, akıllı ürün ile makine kontrolörü arasındaki arayüzü oluşturur. Bu, bağlama elemanlarının çalıştırma durumunun gerçek zamanlı olarak kaydedilmesini ve süreçlerin hassas bir şekilde kontrol edilmesini sağlar.
Norelem web uygulaması ile sıkma sistemleri tablet, akıllı telefon veya masaüstü üzerinden rahatça izlenebilir. Uygulama aynı zamanda farklı işleme merkezlerinde ve üretim sistemlerinde birden fazla takımın aynı anda izlenebilmesini sağlar.







norelem Normelemente GmbH & Co. KG'nin kısa profili

Her başarı bir fikirle başlar. Bu nedenle norelem, makine ve tesis mühendisliğindeki tasarımcıları ve teknisyenleri, hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için standartlaştırılmış bileşenlerle destekler. Tasarım çözümünüz için 100.000'den fazla standart ve işletim parçasından oluşan doğru seçimi, size birçok avantaj sunan basit ve anlaşılır çevrimiçi mağazamızda bulacaksınız. Daha fazlasını bilin, daha fazlasını bulun, daha hızlı bulun ve böylece daha iyi çözümler elde edin.



Zamandan tasarruf eder, daha verimli çalışır ve proses maliyetlerinizi optimize edersiniz. Çünkü norelem bileşenleri, çizimler veya yapılandırma olmadan daha hızlı tasarım için ücretsiz CAD verileri de dahil olmak üzere hemen kullanılabilir. Daha az zaman ve maliyetle mükemmel sonuçlar. Avantaj: standartlaştırılmış parça.



Sektörün içinden biri olarak, norelem ACADEMY ile genç yetenekleri teşvik etmeye kararlıyız. Böylece yarının tasarımcıları gerçekten başlayabilir.

norelem ACADEMY ayrıca teknik eğitim kursları, seminerler ve ürün eğitimi de sunmaktadır.

Daha fazla haber

Bir kamyon dolusu yenilik
Norelem'den yeni: Lineer makaralı kılavuzlar
Norelem'den hızlı değiştirme sisteminde bağlantı elemanı olarak hızlı açılan kelepçeler

26.06.2023 00:00

norelem automatica 2023'te
Yeni ve kanıtlanmış norelem ürünlerini canlı olarak deneyimleyin

MHP RIESEN Ludwigsburg, bölgesel bir küresel oyuncu olan Norelem'i 2023/2024 sezonu için yeni TOP...

Norelem'den durum sensörlü kilitleme cıvataları ve yeni konumlandırma burçları