Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

07.06.2023 00:06

KIPP'den durum sensörlü konumlandırma burçları

Tüm pozisyonlar kontrol altında

HEINRICH KIPP WERK, portföyünü durum sensörlü yeni bir akıllı konumlandırma ve yerleştirme burcu serisiyle genişletti. Bunlar, üretim sürecinde kilitleme ve bilyalı kilitleme pimlerinin merkezi konum kontrolünü sağlar. Burçlaristeğe bağlı olarak entegre sensörle birlikte temin edilebilir veya alternatif olarak kullanıcı tarafından piyasada bulunan endüktif sensör tipleriyle donatılabilir.

Yeni bir akıllı konumlandırma ve yerleştirme burcu serisiyle KIPP, süreçlerini daha da şeffaf ve güvenli hale getirme konusunda kullanıcıyı desteklemektedir. Entegre durum sensörüne sahip soketler, çalıştırmaya bağlı proses kontrolünü mümkün kılar. Ayrıca, örneğin paketleme makinelerinin format ayarında veya klasik makine mühendisliğindeki montaj fikstürlerinde çalıştırma veya mandallama elemanının istenen konumda olması sağlanabilir.

Burçlar, kilitleme ve bilyeli kilitleme pimleri için güvenli ve hassas bir şekilde kilitlenebilecekleri bir montaj noktası oluşturur. Konumlandırma ve yerleştirme burçlarına standart olarak bir sıkıştırma somunu aracılığıyla değişken şekilde ayarlanabilen bir endüktif sensör takılmıştır. Bu sayede bir cıvatanın sokette olup olmadığı elektronik olarak tespit edilebilir. Birden fazla soket kullanıldığında, çalıştırma veya mandallama elemanının hangisinde bulunduğu belirlenebilir.

Sensörler, sensör tarafından işlenen sinyalleri makine kontrolüne ileten iki metrelik, üç damarlı bir PVC kabloya sahiptir. Bu, kullanıcıya cıvatanın konumunu merkezi bir konumdan kontrol etme imkanı verir. Bu özellikle süreçle ilgili diziler için önemlidir. Burada, örneğin, bir işleme döngüsünün yalnızca tüm cıvatalar doğru konumda olduğunda başlayacağı, münferit iş adımlarının kontrolü aracılığıyla belirlenebilir.

Yeni seri, çelik veya paslanmaz çelikten yapılmış konumlandırma burçları, paslanmaz çelikten yapılmış yerleştirme burçları ve döner tahrikli bilyalı kilit cıvataları için paslanmaz çelikten yapılmış yerleştirme burçları içerir. Her bir varyant ya bir durum sensörüyle birlikte ya da müşterinin kendisinin takabileceği bir versiyon olarak mevcuttur. İkincisi, 3 mm çapında piyasada bulunan bir endüktif sensörü monte etmek için bir sıkıştırma somununa sahiptir.

Daha fazla haber

İş parçalarını değiştirirken açık yol
Güvenlik tasarımla buluşuyor
Böylece sadece içeride olması gerekenler içeride olur
Büyük ağırlıkları kolay ve güvenli bir şekilde yönlendirin
Temel bilgiler ve içgörüler #kippresso formatında