Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

30.03.2023 01:03

Hızlı ve kolay bir şekilde konumlandırılır:

KIPP'den döner tahrikli yeni kilitleme cıvataları

HEINRICH KIPP WERK, döner tahrikli altı yeni versiyon ile geniş kilitleme cıvatası ürün yelpazesini genişletti. Pratik çalıştırma parçaları, hareketli bileşenlerin hızlı bir şekilde ayarlanmasını ve konumlandırılmasını sağlar. Yanal kuvvetler nedeniyle kilitleme konumunda bir değişikliğin önlenmesi gereken tüm uygulamalar için idealdirler.

Altı yeni kilitleme pimi, 5 mm ve 7 mm pim çaplarında mevcuttur. Konumlandırma elemanlarıyla ilgili pratik olan şey: bir bileşenin döndürülerek veya kaydırılarak hızlı bir şekilde konumlandırılmasını ve sabitlenmesini sağlarlar. Versiyona bağlı olarak, kilitleme pimleri ayrıca bir AÇIK/KAPALI göstergesine veya bir AÇIK/ORTA/KAPALI göstergesine sahiptir. Bu işaretler yanlış çalışma riskini önemli ölçüde azaltır.

Gövde ve konumlandırma elemanlarının pimleri nikel kaplı çelikten, döner kafalar termoplastik malzemeden yapılmıştır. Kilitleme cıvatalarının kilitleme pimi koniktir; çelikten yapılmış uygun konik burçlar her iki cıvata çapında aksesuar olarak mevcuttur.

Kullanıcılar kilitleme cıvatalarının dişli ve flanşlı versiyonları arasında seçim yapabilir. Dişli versiyon bir kilit somunu ile sabitlenirken, flanşlı model üç sabitleme vidası ile sabitlenir.

KIPP'nin döner tahrikli kilitleme cıvataları sadece makine mühendisliğinde kılavuz raylar üzerinde konumlandırma için değil, aynı zamanda jig ve fikstür yapımında ve paketleme sistemlerinde ve ayrıca otomotiv mühendisliğinde çekmeceleri veya kilitleme cihazlarını kilitlemek için de idealdir.

Daha fazla haber

İş parçalarını değiştirirken açık yol
Güvenlik tasarımla buluşuyor
Böylece sadece içeride olması gerekenler içeride olur
Büyük ağırlıkları kolay ve güvenli bir şekilde yönlendirin
Temel bilgiler ve içgörüler #kippresso formatında