Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

13.03.2023 09:03

Çalışanların refahına odaklanmak

KIPP Group aile bilincine sahip bir işveren olarak sertifikalandırıldı

KIPP Grubu berufundfamilie denetimini tamamlamış ve aynı adı taşıyan sertifikayı almıştır. Şirketler grubu böylece, tüm çalışanlarına iş ve aile yaşamını uzlaştırmaya yönelik kapsamlı teklifler sunma çabalarını belgelemektedir.

Sertifikayı almak için, yönetici berufundfamilie Service GmbH, KIPP Grubunun halihazırda 950'den fazla çalışanına aile yaşamı ve iş arasında istikrarlı bir denge kurma fırsatı sunduğu mevcut önlemleri ve teklifleri inceledi. Bunlar arasında örneğin esnek çalışma süresi modelleri ve üretim için de esnek çalışma hesapları, mobil çalışma düzenlemeleri, bir şirket sağlık yönetim sistemi, çalışan gelişimi için teklifler, en iyi spor ve sosyal taahhütler için izin ve son olarak da sübvansiyonlu bir kantin yer alıyor.

KIPP Group enbaşından beri aileye odaklanıyor
Sertifika, bir şirket uyumluluk politikası için bir kalite mührü olarak kabul edilir. Altı şirketten oluşan bir grup olarak, ailenin entegrasyonu her zaman KIPP Group'un kurumsal kültürünün ve değerlerinin ayrılmaz bir parçası olmuştur. Bunun avantajları açıktır: bir işveren olarak yüksek düzeyde çekicilik ve işe yaratıcılıklarını ve tam potansiyellerini getiren çalışanlar arasında artan bir refah duygusu.

Denetim ayrıca mevcut teklifi genişletmek ve genişletmek için gelecekteki önlemlerin belirlenmesini de içerir. Bunlar arasında çalışma süresi hesapları, mobil çalışma ve birçok sürecin dijitalleştirilmesi amacıyla BT'nin daha fazla yaygınlaştırılması ve kurum kültürünü yaymak ve güçlendirmek için iletişimsel önlemler yer almaktadır. Bu yelpaze, çalışanların çocukları için yaz tatili kamplarına ve diğer tekliflere kadar uzanmaktadır.

Daha fazla haber

İş parçalarını değiştirirken açık yol
Güvenlik tasarımla buluşuyor
Böylece sadece içeride olması gerekenler içeride olur
Büyük ağırlıkları kolay ve güvenli bir şekilde yönlendirin
Temel bilgiler ve içgörüler #kippresso formatında