Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

20.02.2023 01:02

İlave uzunluk ve çaplar

KIPP yeni yay kolları sunuyor

HEINRICH KIPP WERK, U tutamak yelpazesini genişletiyor: "Alüminyum yuvarlak" ve "Paslanmaz çelik yuvarlak" modelleri artık ek çap ve uzunluklarda da mevcut. Aksesuarlar, uygun malzemelerdeki uç kapakları ile tamamlanmaktadır.

KIPP gelecekte 8, 12, 16 ve 20 mm çaplarında yuvarlak alüminyum yay tutamakları (K0201) dasunacaktır. Çapı 10 mm olan modellerin yeni uzunlukları da mevcuttur. KIPP'in ürün yelpazesinde aynı zamanda uygun uç kapakları da bulunmaktadır - bunlar, yay tutamakları gibi "doğal eloksal" ve "siyah eloksal" yüzeylerde mevcuttur.

Yeni bir ürün ailesi (K1793), önceki yuvarlak paslanmaz çelik yay tutamakları serisinin yerini almıştır. Geniş bir çap yelpazesi (5, 8, 10, 12 ve 16 mm) ve çok sayıda uzunluk ile karakterize edilir. Bu ürünler 1.4404 (A4) paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir; yüzey kalitesi için müşteriler kayar cilalı ve mat kumlamalı arasında seçim yapabilirler. Uç kapakları ayrıca sipariş edilebilir - parlak cilalı olarak da mevcutturlar.

HEINRICH KIPP WERK geniş bir U-kolu yelpazesi sunmaktadır ve bu nedenle Almanya'nın önde gelen tedarikçilerinden biridir. Tutma elemanları kapakları, panelleri ve boneleri açmak ve kapatmak için kullanılır. Makine, tesis, alet ve fikstür yapımında veya BT sektöründe sunucu rafları ve raf kabinlerinde kullanılırlar. Ancak U tutamaklara mobilyalarda - örneğin dolapların kapaklarında ve çekmecelerinde - ve rehabilitasyon ve tıbbi teknolojide de ihtiyaç duyulmaktadır. KIPP, çok çeşitli gereksinimleri karşılamak için kare, yuvarlak ve oval modellerin yanı sıra çelik, paslanmaz çelik, alüminyum ve plastikten kavisli tutamaklar sunmaktadır. Özel eloksal işlemleri ve kaplamalar daha iyi yüzey koruması sağlar - KIPP sapları böylece korozyona karşı da korunur ve bu nedenle özellikle dayanıklıdır. Şirketin kendi üretim tesisindeki üretim, 6 eksenli bir robota sahip son derece esnek bir bükme hücresinde gerçekleşir ve sadece en yüksek kaliteyi değil aynı zamanda esnekliği de sağlar: bükülmüş özel saplar da talep üzerine küçük partiler halinde mevcuttur.

Daha fazla haber

İş parçalarını değiştirirken açık yol
Güvenlik tasarımla buluşuyor
Böylece sadece içeride olması gerekenler içeride olur
Büyük ağırlıkları kolay ve güvenli bir şekilde yönlendirin
Temel bilgiler ve içgörüler #kippresso formatında