Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

15.11.2023 05:11

Mastercycler® X40 ile standardınızı yükseltin

Mastercycler® X40 ile günlük laboratuvar rutinleriniz sadece güvenilir ve verimli olmakla kalmayacak, aynı zamanda yükselecek: Yeni ürünümüz kanıtlanmış güvenilirlik sunuyor ve yüksek kaliteli termal döngüleyici artık her laboratuvar için mevcut. Mastercycler X40'ı ve çalışmalarınızı yeni bir standarda yükseltecek tüm avantajlarını keşfedin.
Tekrarlanabilir nükleik asit amplifikasyonu ve güvenilir sıcaklık homojenliği Mastercycler X40 PCR döngüleyicimiz için bir zorunluluktur. Sezgisel dokunmatik ekranlı kullanıcı arayüzü ve ergonomik tek elle kullanım ile birlikte yeni Mastercycler X40, PCR standardınızı yükseltir. 0,1 mL, 0,2 mL tüpler veya tüp şeritleri ve istediğiniz 96 kuyulu PCR plakasını kullanmaktan çekinmeyin, SafeLid örneklerinizi buharlaşmaya karşı güvenli bir şekilde korur. 12 kolonlu gradyan, PCR protokolünüzdeki farklı sıcaklık adımlarının optimizasyonunu kolaylaştırır. Protokolleri daha yavaş döngüleyici modellerinden Mastercycler X40'a aktarırken, rampa hızlarını kendini kanıtlamış PCR protokolünüzle tam olarak aynı çalışma süresiyle eşleşecek şekilde otomatik olarak uyarlayan kullanışlı program taşıma özelliğinden yararlanabilirsiniz.

Laboratuvarınızdaki dijital gelecek için Mastercycler X40, izleme, denetim izleri ve dokümantasyon için doğrudan VisioNize® Lab Suite'imize bağlanabilir.

Sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmak için Mastercycler X40, tozdan koruyan minimum plastik torba ve azaltılmış kısa bir kılavuz içeren saf bir karton kutu içinde gelir. Az yer kaplaması ve düşük ağırlığı nakliye kaynaklı CO2 ayak izini azaltır ve düşük enerji tüketimi CO2 emisyonunun günlük olarak azaltılmasına katkıda bulunur. Temiz ve modern tasarım, sezgisel ve rahat bir kullanıcı deneyimine odaklanmıştır.

Daha fazla haber

Yaşam bilimleri sektörünün önde gelen iki şirketi olan Takara Bio Inc (Takara Bio) ve Eppendorf SE, stratejik bir ortak pazarlama anlaşması kapsamındaki işbirliklerini duyurmaktan memnuniyet duymaktadır.
promosyonlar 01 Eylül 2023 - 31 Aralık 2023
Eppendorf olarak, plastik sarf malzemelerinin laboratuvarda oynadığı kilit rolün farkındayız. Aynı zamanda, modern bilimin talepleri ile çevreye yönelik endişeleri dengelemenin bir yaşam bilimleri laboratuvarının yönetimi için önemli bir zorluk olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle, mümkün olan her zaman ve her yerde "Azalt, Yeniden Kullan, Geri Dönüştür" ilkesini takip ediyor ve biyo-bazlı hammaddelerin kullanımına giderek daha fazla güveniyoruz.

Hamburg merkezli yaşam bilimleri şirketi Eppendorf SE, prestijli araştırma ödülünü bu yıl 28. kez...

Eppendorf Xplorer® ve Xplorer plus tek kanallı pipetler My Green Lab® tarafından ACT®...

Araştırma ve geliştirme zaman alan bir sektör olduğundan, zaman kazandıran dijital çözümlere ve a...