Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

28.08.2024 01:08

Eppendorf, BioNsight bulut yazılımının lansmanı ile biyoproseslerin izlenmesini ve analizini geliştiriyor

Biyoproses geliştirmede veri başarının anahtarıdır. Hangi kritik proses parametrelerinin hücre büyümesini, ürün verimini ve kritik kalite özelliklerini etkilediğini anlamak, kısacası başarılı prosesleri hızla geliştirmek gerekir. Çok çeşitli inline sensörler ve harici analizörler tarafından üretilen farklı proses çalışmalarından elde edilen biyoproses verileri, bir yapbozun ayrı ayrı parçaları gibidir. Eppendorf, biyoprosesleri izlemek ve analiz etmek için yeni bir bulut tabanlı yazılım çözümü olan BioNsight cloud'u piyasaya sürdü. Biyoproses verilerinin tek bir merkezi konumda birleştirilmesini ve analiz edilmesini kolaylaştırarak bu bulmacanın çözülmesine ve verilerden içgörü elde edilmesine yardımcı oluyor.

BioNsight cloud, Eppendorf biyoproses kontrol yazılımı DASware® control 6'ya tamamen entegre edilmiştir. Bu, DASware control 6'dan buluta gerçek zamanlı olarak otomatik veri aktarımı sağlar. Ayrıca harici analiz cihazlarından çevrimdışı veriler, geçmiş çalışmalarından veriler ve diğer şirketlerin biyoproses kontrolörlerinden proses verileri yüklemek de mümkündür.
Verileri analiz edin ve üzerine inşa edin: Daha da derin içgörüler elde etmek için veriler bağlamsallaştırılabilir: Farklı çalışmalardan elde edilen veriler kolayca senkronize edilebilir ve karşılaştırılabilir, bu da çalışmalar ve ölçekler arasındaki kalıpları belirlemeyi kolaylaştırır, geliştirme sürecini hızlandırır ve tutarlı kalite ve süreç performansı sağlar.

Uzaktan izleme: BioNsight bulutu, DASware control 6 biyoproses kontrol yazılımı tarafından kontrol edilen biyoproseslerin uzaktan izlenmesini sağlar. Bu, kullanıcıların biyoproses çalışmalarının nasıl performans gösterdiğini her zaman bildikleri ve proses devam ederken doğru kararları daha hızlı alabilecekleri anlamına gelir.
Veri erişimini ve işbirliğini basitleştirin: BioNsight bulutundaki biyoproses verilerine her yerden ve sahibinin yetkilendirdiği herkes tarafından erişilebilir. BioNsight bulut, en yüksek veri güvenliği standartlarına odaklanılarak geliştirilmiştir. Microsoft® Azure teknolojisi üzerinde barındırılan ve inşa edilen bu bulut, kullanıcıya verilerin iyi korunduğu ve aynı zamanda erişilebilir olduğu güvencesini veriyor.
Solugen, ABD'de bilim insanı olan Jill Perez, ürünü geliştirme sürecinde değerlendirdi ve faydalarını açıkladı: "BioNsight cloud'un her bir fermantasyon çalışmasından elde edilen verileri saklama becerisi, tüm biyoreaktör verilerini karşılaştırmayı kolaylaştırarak paha biçilmez olduğunu kanıtladı. Çevrimiçi işlevselliği, mobil cihazlardan bile erişilebilen çalıştırmaların gerçek zamanlı olarak görüntülenmesini sağlıyor. Ayrıca, grafik özelliği verilerin görselleştirilmesini basitleştirerek geçmiş ve mevcut çalışmalar arasında karşılaştırma yapmayı zahmetsiz hale getiriyor."

https://www.eppendorf.group/BioNsight-cloud

Daha fazla haber

Manuel ve otomatik pipetleme arasında verimli etkileşim Eppendorf yeni, modern 96 kanallı sıvı iş...

ACT (Hesap Verebilirlik, Tutarlılık ve Şeffaflık) etiketleri, besin etiketlemesine benzer bir şekild...

Hassasiyet ve saflığın tartışılmaz olduğu yaşam bilimleri laboratuvarlarında, çevre dostu...

Araştırmacılar 2024 Clemens Plaschka, Avusturya'ya gidiyor

Prof Laura Machesky başkanlığındaki bağımsız jüri, 20.000 Avroluk ödül için Clemens'in haberci RN...

Laboratuvarlar, yüksek verimli süreçlerinde kullandıkları plakaların yüksek performansına ve güve...