Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

09.08.2023 00:08

Kaldırma kolonları ve elektrikli silindirler için kontrol teknolojisi

Yeni: Mobil ayarlama görevlerinde daha fazla esneklik ve konfor için kablosuz senkronize kontrol MultiControl II duo accu

RK Rose+Krieger, MultiControl II kumandalarından oluşan başarılı ürün yelpazesini kompakt bir kablosuz versiyonla genişletiyor. Özelliği: Yeni MultiControl II duo accu, tanınmış üreticilerin standartlaştırılmış akülerini kabul etmek için özel olarak tasarlanmış bir akü adaptörüne sahiptir. Böylece kullanıcılar kontrol ünitesini şarj etmek için mevcut akü sistemlerini en iyi şekilde kullanabilirler. Senkronize kontrol sistemi Motek fuarında ilk kez geniş bir ticari kitleye sunulacak.



MultiControl II duo accu, intralojistik ve montaj iş istasyonları alanında mobil sistemlerin uygulanması için idealdir. Yüksekliği ayarlanabilir ve/veya eğilebilir atölye arabaları, kaldırma cihazları ve çalışma masaları bir üretim istasyonundan diğerine kolayca taşınabilir, burada ergonomik olarak çalışanın boyutuna göre ayarlanabilir ve optimum çalışma pozisyonuna getirilebilir. Kablolarla erişimin sınırlandırılması ve buna bağlı takılma tehlikeleri geçmişte kaldı.



Eksiksiz fonksiyon yelpazesi

Senkronize kumandanın pille çalışan versiyonu, kablolu modellerle aynı fonksiyon yelpazesine sahiptir. Kablolu modellerde olduğu gibi, MultiControl II duo accu da sekiz kontrolör veya 16 sürücüye kadar daha büyük sistemler oluşturmak için birleştirilebilir, böylece karmaşık mobil sistemlerin veya özellikle güçlü gereksinimlerin uygulanmasına izin verir. Daha büyük sistemlerde ana kontrol, münferit kontrollerin akü şarj durumunu sürekli olarak izler. Boşalan aküler böylece doğrudan ve uzun bir arama yapmadan tespit edilebilir.

MultiControl II duo'nun kablolu versiyonu gibi, yeni kumanda da ek yazılım işlevlerine sahip bir Basic ve bir Premium versiyonda mevcuttur.



MultiControl II duo accu, grafik özellikli bir tasarıma sahip bir el kumandası aracılığıyla sezgisel olarak çalıştırılır. Kontrol ünitesi ve el cihazından oluşan enerji tasarruflu genel sistemin bekleme tüketimi bir watt'tan azdır. Üst kontrol seviyelerine bağlantı için kablosuz kontrol sistemi RS-485 seri arayüzüne ve standartlaştırılmış Modbus RTU protokolüne sahiptir. Görev döngüsü, aşırı akım ve sıcaklığın standart olarak izlenmesi sistemi aşırı yüklenmeye karşı korur.



Kapsamlı aksesuarlar

Çok sayıda etkileşim seçeneği ve işlevi olan RKX servis ve yapılandırma yazılımına ek olarak, kablosuz kontrolörün aksesuarları arasında MultiControl II duo accu'yu bir PLC'nin dijital girişleri ve çıkışları aracılığıyla kontrol etmek için bir I/O arayüzü de bulunur. Ayrıca accu ve kontrolörün yanı sıra birden fazla kontrolörün birbiriyle ağ bağlantısı için çeşitli kablolar, iki veya altı fonksiyon tuşlu el anahtarları ve bir el anahtarı çekmecesinin yanı sıra iki fonksiyon tuşlu bir ayak anahtarı ve uygun adaptör kablosu da mevcuttur.



Motek ticaret fuarı RK Rose+Krieger, 2023 yılında Motek ticaret fuarında da büyük bir stantla yer alacak. Salon 3 - Stand 3203'teki 200 m2'lik alanda, tam kapsamlı tedarikçi lineer teknoloji, profil montaj teknolojisi, bağlantı ve modül teknolojisinden oluşan kapsamlı ürün yelpazesini sergileyecek. Bu yıl, yeni MultiControl II duo accu ve yeni paslanmaz çelik montaj sistemi (EMS) standın öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Daha fazla haber

Dahili mal akışı için kapsamlı ürün portföyü
Özelleştirilmiş konumlandırmaya sahip yeni kayar kılavuzlar
Stabil çift tüp ünitesi yüksek eğilme momentlerini dengeler
Kaynaklı bağlantılara alternatif olarak akıllı birleştirme teknolojisi

01.06.2023 01:05

Yönetimde değişiklik
Björn Riechers, RK Rose+Krieger GmbH'nin yönetimini Dr. Gregor Langer'den devraldı