Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

11.05.2024 01:05

RK Rose+Krieger, RK monitör montaj sistemini tamamlar

Maksimum esneklik ve kullanım kolaylığı için üç yeni döner monitör yuvası

Monitörler, dokunmatik paneller, ekran ve kumanda muhafazaları endüstrinin her alanında ve mobil makinelerde vazgeçilmez unsurlardır. Sadece esnek bir şekilde konumlandırılmaları değil, aynı zamanda güvenli bir şekilde ve çok çeşitli yerlere monte edilebilmeleri de gerekir. Bu nedenle RK Rose+Krieger, yuvarlak veya kare boru sistemlerine bağlantı için RK monitör bağlantıları sistemini, düz yüzeylere montaj için üç yeni döner modelle genişletiyor.



Mevcut seride olduğu gibi, yeni monitör bağlantıları da son cihazların bağlantı boyutları açısından kapsamlı bir esneklik sunuyor. Monitörler, işletim muhafazaları vb. evrensel bağlantı delikleri, iç dişli delikler veya isteğe bağlı olarak VESA standardı 50/75/100'e uygun RK bağlantı plakaları aracılığıyla bağlanır. Düz yüzeylere güvenli bağlantıya ek olarak, her üç monitör montaj aparatı da 10 kg statik veya 3 kg dinamik yük kapasitesine sahiptir. Üç yeni modelin uygulama alanları, endüstriyel iş istasyonları ve konveyör hatlarındaki ekranlardan endüstriyel kamyonlara kadar uzanmaktadır.



Monitör braketi Konsol

Monitör braketi Konsol, dört bağlantı deliği olan kare bir yüzey montajına sahiptir. Yüzey montaj tarafındaki bir pivot noktası aracılığıyla 15°'lik bir mandalla 180° döndürülebilir. Cihaz bağlantı tarafında, serbest dönüşün yanı sıra her yönde 60° dönmeye izin veren bir bilye ayarı vardır. Konumlandırıldıktan sonra, hem bilye ayarı hem de pivot noktası bir sıkıştırma kolu veya yıldız kavrama kullanılarak alet kullanmadan sabitlenebilir. Kilitleme mekanizması, makinelerde veya sahada meydana gelenler gibi salınımlar, titreşimler, şoklar vb. nedeniyle oluşan dinamik yükler altında bile monitör montajına takılan cihazın güvenli bir şekilde yerinde kalmasını sağlar, kilitleme mekanizması, monitör montajına takılan cihazın, makinelerde veya mobil bir makine hareket halindeyken meydana gelenler gibi dinamik yükler altında bile güvenli bir şekilde yerinde kalmasını sağlar.



Monitör montajı çift bilyeli

Çift bilyeli monitör montajı, her iki tarafta her yönde 60° dönebilen ve serbest dönüşlü bir bilye ayarına sahiptir. Her bir bilye ayarı, bir sıkıştırma kolu kullanılarak alet kullanmadan güvenli bir şekilde sabitlenebilir. Her iki taraftaki bilye ayarı, bağlı cihazları konumlandırırken büyük esneklik sağlar. Çift bilyeli monitör montajı ile RK Rose+Krieger, piyasada bulunan yerleşik serilere bir alternatif sunmaktadır.



Monitör montajı çift bilyeli döner

Üçüncü varyant, monitör montajı çift bilyesine kıyasla merkezde 15°'lik bir mandal ile 180°'lik bir pivot noktasına sahiptir. Burada da konum, sıkıştırma kolları veya yıldız kavrama kullanılarak güvenli bir şekilde sabitlenebilir. Merkezdeki pivot noktası ve her iki taraftaki çift bilyeler ile bu monitör montajı, takılı cihazların ayarlanmasında maksimum esneklik sunar.

Daha fazla haber

İç ve dış mekan kullanımı için sağlam elektrikli silindirler
Dahili mal akışı için kapsamlı ürün portföyü
Özelleştirilmiş konumlandırmaya sahip yeni kayar kılavuzlar
Stabil çift tüp ünitesi yüksek eğilme momentlerini dengeler
Yeni: Mobil ayarlama görevlerinde daha fazla esneklik ve konfor için kablosuz senkronize kontrol MultiControl II duo accu