Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

28.03.2024 01:03

RK Rose+Krieger'den darbeye dayanıklı yük aralığı için paslanmaz çelik boru bağlantıları

Sıcaklığa ve korozyona dayanıklı

Boruların sağlam bir şekilde bağlanması için kelepçelenebilir boru bağlantıları, karmaşık şirket içi veya kaynaklı yapılara göre ucuz ve son derece esnek bir alternatiftir. RK Rose+Krieger, ağır yükler ve darbeye dayanıklı uygulamalar için Robust Kelepçeleri geliştirmiştir. Bu yüksek mukavemetli paslanmaz çelik boru bağlantı elemanları sıcaklığa ve korozyona karşı son derece dayanıklıdır ve dinamik yükler için özel olarak tasarlanmıştır.


RK Rose+Krieger'in kelepçelenebilir boru bağlantı elemanları, bileşenlerin kuvvete uygun ve kalıcı olarak esnek bir şekilde bağlanması ve yine de takılması ve çıkarılması kolay olması gerektiğinde her zaman ideal çözümdür. Minden merkezli üretici, hafif plastik ve katı alüminyum boru bağlantılarına ek olarak, ağır yükler ve darbeye dayanıklı uygulamalar için Robust Clamps paslanmaz çelik boru bağlantıları da sunmaktadır.



Yüksek mukavemetli paslanmaz çelik boru bağlantıları

Sıcaklığa ve korozyona dayanıklı Robust Clamps özellikle serttir ve dinamik yükler altında bile yüksek mukavemetini korur. Elektrokimyasal pasivasyon sayesinde - boru bağlantıları son aşamada elektro-parlatılır - işlenmemiş paslanmaz çelikten yapılmış elemanlara göre daha dayanıklıdır ve temizlenmesi daha kolaydır. Sağlam ve güvenilir boru bağlantıları, dış mekanlarda bulunanlar gibi zorlu, korozyona dayanıklı yapıların yanı sıra kimya endüstrisindeki aparat ve tesis mühendisliği için de idealdir. Düzgün kontur geçişleri, düşük yüzey pürüzlülüğü, geniş yuvalar ve kör delik tasarımlarına sahip özel tasarımları sayesinde kir birikimini önler ve bu nedenle gıda ile ilgili uygulamalar için de önceden belirlenmiştir.



Ağır yükler için yüksek sıkıştırma kuvvetleri Robust Clamps boru bağlantı elemanlarının yüksek sıkıştırma kuvvetleri, dinamik yükler altında bile güvenilir ve esnek bir bağlantı sağlar. Harici altıgen cıvatalar standart aletler kullanılarak kolayca sıkılabilir veya gevşetilebilir. Flanş (FK), açı (W), taban (FS) ve çapraz kelepçe (K) serisi tipleri şu anda 12 ila 40 mm boyutlarında mevcuttur.

Daha fazla haber

Dahili mal akışı için kapsamlı ürün portföyü
Özelleştirilmiş konumlandırmaya sahip yeni kayar kılavuzlar
Stabil çift tüp ünitesi yüksek eğilme momentlerini dengeler
Yeni: Mobil ayarlama görevlerinde daha fazla esneklik ve konfor için kablosuz senkronize kontrol MultiControl II duo accu
Kaynaklı bağlantılara alternatif olarak akıllı birleştirme teknolojisi

01.06.2023 01:05

Yönetimde değişiklik
Björn Riechers, RK Rose+Krieger GmbH'nin yönetimini Dr. Gregor Langer'den devraldı