Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

06.03.2024 01:03

RK Rose+Krieger'den intralojistik için sistem çözümleri

Dahili mal akışı için kapsamlı ürün portföyü

Şirketler, optimize edilmiş işyeri ve taşıma sistemleri kullanarak çalışanlarının sağlığını korur ve üretimde zaman ve maliyet tasarrufu sağlar. RK Rose+Krieger, 50.000'den fazla ayrı bileşenden oluşan modüler sistemiyle, mükemmel dahili malzeme akışları için intralojistik alanında özelleştirilmiş sistem çözümleri için ideal bir temel sunuyor. İlgilenen ticari ziyaretçiler Stuttgart'taki LogiMAT 2024 fuarında Minden merkezli üreticinin geniş çözüm yelpazesi hakkında daha fazla bilgi edinebilirler.

İntralojistik, bir şirketin ekonomik başarısında kilit bir faktördür. Bu da iş istasyonu ve taşıma sistemlerinin ilgili uygulamaya en uygun şekilde uyarlanmasını daha da önemli hale getiriyor. RK Rose+Krieger'in geniş ürün portföyü, dahili malzeme akışının optimize edilebildiği sofistike sistem çözümlerine olanak sağlamaktadır. Bileşenler mükemmel bir şekilde eşleştirilmiştir ve seriler birbiriyle uyumludur.

Özelleştirilmiş taşıma arabaları ve mobil depolama sistemleri

Şirket içi malzeme akışı için çok çeşitli bileşenlerin ve aletlerin depolanması ve taşınması gerekir. Bu nedenle, ilgili göreve mükemmel şekilde uyarlanmış malzeme arabaları ve depolama sistemleri sorunsuz bir üretim için ön koşuldur. RK Rose+Krieger'in modüler ürün sistemiyle, malzeme akışını optimize etmek için bireysel taşıma arabaları ve depolama sistemleri üretilebilir. Bunlar isteğe göre özelleştirilebilir, genişletilebilir veya tamamen yeni sistemlere dönüştürülebilir.


Göreve özel montaj iş istasyonu sistemleri

Endüstriyel montaj iş istasyonlarının gereksinimleri, buralarda üretilen ürünler kadar bireyseldir. Çalışanları sadece fiziksel olarak yorucu veya monoton görevlerden kurtarmakla kalmamalı, aynı zamanda iş süreçlerinin güvenli ve hatasız bir şekilde gerçekleştirilmesine de katkıda bulunmalıdırlar. Hatta çoğu zaman bunları dijital iş dünyasına entegre etmek de gereklidir. Buna ek olarak, özellikle kalite güvencesi açısından belirleyici bir faktör olan çalışan değişiklikleri durumunda da montaj güvenliği garanti edilmelidir. LEAN yaklaşımları ve destekleyici yardım sistemleri burada önemli bir rol oynamaktadır. RK Rose+Krieger'in çözümleriyle, basit standart çalışma tezgahlarından robot destekli ve optik yardım sistemli (kısmen) otomatikleştirilmiş yüksek teknoloji iş istasyonlarına kadar göreve özel montaj iş istasyonları kullanıma hazır olarak yapılandırılabilir.


LogiMAT ticaret fuarı

RK Rose+Krieger bu yıl ilk kez LogiMAT'a katılıyor. İlgilenen ticari ziyaretçiler 19-21 Mart tarihleri arasında Minden merkezli üreticinin sistem çözümleri hakkında daha fazla bilgiyi uluslararası intralojistik çözümler ve süreç yönetimi ticaret fuarında bulabilirler. Tam kapsamlı tedarikçi, malların dahili akışına yönelik kapsamlı ürün portföyünü Stuttgart'taki fuar merkezinde Salon 1 Galeri, Stand 1GA81'de sunacak.




Daha fazla haber

Özelleştirilmiş konumlandırmaya sahip yeni kayar kılavuzlar
Stabil çift tüp ünitesi yüksek eğilme momentlerini dengeler
Yeni: Mobil ayarlama görevlerinde daha fazla esneklik ve konfor için kablosuz senkronize kontrol MultiControl II duo accu
Kaynaklı bağlantılara alternatif olarak akıllı birleştirme teknolojisi

01.06.2023 01:05

Yönetimde değişiklik
Björn Riechers, RK Rose+Krieger GmbH'nin yönetimini Dr. Gregor Langer'den devraldı