Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

25.07.2024 02:07

RK Rose+Krieger, LD serisi ile geniş bir uygulama yelpazesine hizmet vermektedir

İç ve dış mekan kullanımı için sağlam elektrikli silindirler

Elektrikli silindirler yüksek tekrarlama hassasiyetiyle çok kolay ve hassas bir şekilde konumlandırılabilir. Doğrusal tahrikler sadece iç mekan uygulamalarında değil, aynı zamanda giderek artan bir şekilde dış mekan uygulamalarında da kullanılmaktadır. Çözüm sağlayıcı RK Rose+Krieger bu eğilimin farkına varmıştır. LD serisi ile iç ve dış mekanlarda kullanıma uygun elektrikli silindirler sunmaktadır.



RK Rose+Krieger, çok iyi bir fiyat/performans oranına sahip basit kısa stroklu silindirlerden ağır hizmet tipi lineer silindirlere kadar geniş bir yelpazede elektrikli silindirler sunmaktadır. LD serisinin sağlam bileşenleri hem iç mekan endüstriyel uygulamaları hem de örneğin tarım sektöründe veya mobil makineler için dış mekan kullanımı için tasarlanmıştır.



Elektrikli silindirler, trapezoidal mil tahrikleri sayesinde kendi kendini kilitleyen lineer aktüatörlerdir. Bu, elektrikli silindiri sabitken yerinde tutmak için enerji sağlanmasına gerek olmadığı anlamına gelir. Elektrikli silindirlerin bir diğer avantajı da hidrolik sıvı veya basınçlı hava gerektirmedikleri için az bakım gerektirmeleri ve sızıntısız çalışmalarıdır. LD serisi ayrıca çok sayıda olumlu özellik sunar. Örneğin, silindirleri özel bir conta sayesinde IP69K (statik) koruma sınıfı ile tasarlanmıştır. Bu, yüksek basınçlı buhar püskürtmeli temizleyiciyle de kolayca temizlenebilecekleri anlamına gelir. Ayrıca çok sayıda elektronik özellik sunarlar. Diğer şeylerin yanı sıra, strokları ve hızları ayarlanabilir. Tahrikler çevrimiçi bir araç kullanılarak rahatça seçilebilir ve yapılandırılabilir.



LD serisi: Kompakt, sağlam ve güçlü

LD75 elektrikli silindir, tarım makineleri, arazi araçları, belediye makineleri ve açık deniz uygulamaları gibi zorlu koşullarda kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmıştır. 40 ila 85 °C arasındaki ortam sıcaklıkları, elektrikli silindir için bir iş makinesinin güçlü titreşimleri kadar zorlayıcıdır. IP69K (statik) yüksek koruma sınıfı sayesinde gövde, yüksek basınçlı/buharlı temizleyicinin püskürtmesine bile sorunsuz bir şekilde dayanabilir. LD75, 750 N'a kadar maksimum çekme ve basma kuvveti ve 50 mm/s'ye kadar hareket hızlarında 130 mm'ye kadar maksimum kademesiz strok için mevcuttur.



LD1000 lineer aktüatör, IP69K (statik) koruma sınıfına sahip iki varyantta mevcut olan en yeni nesil bakım gerektirmeyen yüksek performanslı bir aktüatördür. LD1000C model varyantı (kontrolörlü) gövdeye tam entegre, güncellenebilir bir kontrolöre sahiptir ve diğer şeylerin yanı sıra birkaç sürücünün senkronize çalışması için uygundur. Aynı LD1000E modeli, kontrolör yerine limit anahtarları ile donatılmıştır. LD1000, 1.000 mm'ye kadar strok ve 156 mm/s'ye kadar hızlarda 10.000 N maksimum kuvvet için kullanılabilir. 20 ile +65 °C arasındaki soğuk ve sıcak koşullarda güvenli kullanımı garanti eder.

Daha fazla haber

Maksimum esneklik ve kullanım kolaylığı için üç yeni döner monitör yuvası
Dahili mal akışı için kapsamlı ürün portföyü
Özelleştirilmiş konumlandırmaya sahip yeni kayar kılavuzlar
Stabil çift tüp ünitesi yüksek eğilme momentlerini dengeler
Yeni: Mobil ayarlama görevlerinde daha fazla esneklik ve konfor için kablosuz senkronize kontrol MultiControl II duo accu