Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

14.07.2023 01:07

Raf yapıları için paslanmaz çelik montaj sistemi

Kaynaklı bağlantılara alternatif olarak akıllı birleştirme teknolojisi

Yeni paslanmaz çelik montaj sistemi (EMS) ile RK Rose+Krieger, paslanmaz çelik ürün yelpazesini, yaygın 40 boyutundaki kare veya yuvarlak borulardan yapılmış endüstriyel çerçeve yapılarının montajı için yenilikçi bağlantı elemanlarıyla genişletiyor. Özel bir sıkıştırma tekniği, sadece birkaç adımda basit, hızlı ve güvenli montaj veya demontaj sağlar.



RK Rose+Krieger'in yeni EMS'si, kaynaklı boru konstrüksiyonlarına temiz, düşük maliyetli bir alternatiftir. Müşteri, istediği çerçeveleri veya korkulukları oluşturmak için boyuna kesilmiş paslanmaz çelik borularla birleştirebileceği yenilikçi sıkıştırma teknolojisini içeren hazır işlenmiş bağlantı elemanlarını alır.



Şu anda hem yuvarlak boru hem de kare boru versiyonlarında beş farklı EMS elemanı mevcuttur: köşeler, T parçaları, çapraz konektörler, 3 kirişli konektörler ve ayarlanabilir ayak bağlantılı ayak elemanları. Ayarlanabilir ayak için dişli deliğe ek olarak, EMS ayak elemanları temizleme sıvısını boşaltmak için ikinci bir deliğe sahiptir.



EMS elemanlarının her biri, bağlantı borularına itilen ve bir vida sıkılarak sıkıca sıkılan dökme paslanmaz çelik germe konektörleri ile birlikte tedarik edilir. Bu, yine de herhangi bir zamanda serbest bırakılabilen güvenli bir bağlantı oluşturur. İki milimetreye kadar toleransları telafi edebilen özel sıkıştırma tekniği, hem yuvarlak hem de kare borularda güvenli bir dört noktalı temas ve böylece sıkıca ortalanmış bir çepeçevre uyum sağlar.



Yeni paslanmaz çelik montaj sistemi özellikle sürdürülebilir bir çözümdür, çünkü bağlantı elemanları ve sıkıştırma konektörleri 40x2 kesitli herhangi bir paslanmaz çelik yuvarlak veya kare boru ile birleştirilebilir. Ayrıca, monte edilen raflar istenildiği zaman sökülebilir, yerden tasarruf sağlayacak şekilde taşınabilir ve yeni bir biçimde yeniden monte edilebilir.



EMS bağlantı elemanları için tipik uygulama alanları, gıda ile ilgili alanlarda, temiz odalarda ve paslanmaz çelik yapıların avantajlı olduğu veya istendiği diğer tüm endüstriyel ortamlarda raf yapılarıdır.

EMS'nin ek bağlantı elemanları ile genişletilmesi düşünülmektedir.

Daha fazla haber

Dahili mal akışı için kapsamlı ürün portföyü
Özelleştirilmiş konumlandırmaya sahip yeni kayar kılavuzlar
Stabil çift tüp ünitesi yüksek eğilme momentlerini dengeler
Yeni: Mobil ayarlama görevlerinde daha fazla esneklik ve konfor için kablosuz senkronize kontrol MultiControl II duo accu

01.06.2023 01:05

Yönetimde değişiklik
Björn Riechers, RK Rose+Krieger GmbH'nin yönetimini Dr. Gregor Langer'den devraldı