Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

03.05.2023 01:05

Bütünsel IoT cihaz ve laboratuvar yönetimi çözümü

Araştırma ve geliştirme zaman alan bir sektör olduğundan, zaman kazandıran dijital çözümlere ve araçlara sürekli ihtiyaç duyulmaktadır. Günümüzde çoğu laboratuvar, veri şeffaflığını ve kolay çoğaltmayı sağlamaya yardımcı olan birkaç dijital araç kullanıyor. Bunun da ötesinde, dijital araçlar laboratuvar yöneticilerinin manuel yönetim görevlerine harcayacakları zamandan tasarruf etmelerini sağlayan çok kullanışlı çözümler olabilir. Ancak, birden fazla araç mevcutken, verilerin bir araçtan diğerine kolayca aktarılabilmesini ve en verimli şekilde kullanılabilmesini sağlamak için her zaman bir mücadele vardır.

Bu sorunu çözmek ve laboratuvar üyeleri için en iyi kullanım deneyimini sağlamak amacıyla, dünya çapında laboratuvarlar için cihazlar, sarf malzemeleri ve hizmetler geliştiren ve satan lider bir yaşam bilimleri şirketi olan Eppendorf, Clustermarket ekipman zamanlayıcısı ile Eppendorf'un VisioNize® Lab Suite'i arasında sorunsuz bir entegrasyon sunmak için laboratuvarlar için dünyanın önde gelen zamanlama platformu olan Clustermarket ile ortaklık kurdu. Entegrasyon, Eppendorf'un yazılım ve donanım bileşenlerini Clustermarket'in işletim sistemiyle birleştiriyor ve bilim insanlarına bütünsel bir IoT cihaz ve laboratuvar yönetimi çözümüne erişim sağlıyor.

Dijital araçların, deneylerin kalitesini ve tekrarlanabilirliğini artırarak ve gerekli ekipmana erişimi iyileştirerek inovasyon üzerinde büyük bir etkisi olacağına inanıyoruz. Dijital araçların doğru şekilde kurulması ve akıllı entegrasyonlar sağlaması önemlidir; böylece kullanıcılar ve veriler farklı sistemler arasında engelsiz bir şekilde akabilir. Clustermarket CCO'su ve kurucu ortağı Tobias Wingbermuehle, "Eppendorf ile ortaklığımız, iki güçlü aracı birbirine bağladığı ve ekipman yönetimi ile gerçek zamanlı parametreleri akıllı bir şekilde birleştirdiği için önemli bir kilometre taşıdır" dedi.

Eppendorf olarak Clustermarket ile yaptığımız bu ortaklıktan dolayı heyecanlıyız çünkü bu ortaklık, açık dijital ekosistemlere olan inancımızla ve en iyi kullanıcı deneyimini sağlamak için dijital araçlar arasında sorunsuz entegrasyonun önemiyle örtüşüyor. Gelişmiş ekipman yönetimi ile birlikte doğru cihaz verilerine neredeyse gerçek zamanlı erişim sayesinde laboratuvarlar daha bilinçli kararlar alma ve laboratuvar operasyonlarını daha önce hiç olmadığı kadar kolaylaştırma konusunda güçleniyor. " diye ekliyor Eppendorf Ürün Lideri Lynn Philip.

İki yazılım çözümü arasındaki entegrasyon, canlı cihaz bilgilerinden yararlanıyor ve Clustermarket ekipman rezervasyon yazılımına bağlı satıcıdan bağımsız bir çözümle laboratuvar cihazlarının uzaktan izlenmesine olanak tanıyor. Entegrasyon, laboratuvar üyelerine araştırmacıların uzaktan izleme ve ekipman planlama gibi çok çeşitli özelliklere erişebildiği bütünsel bir IoT cihaz ve laboratuvar yönetimi çözümü sunuyor.

Daha fazla haber

Laboratuvarlar, yüksek verimli süreçlerinde kullandıkları plakaların yüksek performansına ve güve...

Mastercycler® X40 ile günlük laboratuvar rutinleriniz sadece güvenilir ve verimli olmakla kal...

Yaşam bilimleri sektörünün önde gelen iki şirketi olan Takara Bio Inc (Takara Bio) ve Eppendorf SE, stratejik bir ortak pazarlama anlaşması kapsamındaki işbirliklerini duyurmaktan memnuniyet duymaktadır.
promosyonlar 01 Eylül 2023 - 31 Aralık 2023
Eppendorf olarak, plastik sarf malzemelerinin laboratuvarda oynadığı kilit rolün farkındayız. Aynı zamanda, modern bilimin talepleri ile çevreye yönelik endişeleri dengelemenin bir yaşam bilimleri laboratuvarının yönetimi için önemli bir zorluk olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle, mümkün olan her zaman ve her yerde "Azalt, Yeniden Kullan, Geri Dönüştür" ilkesini takip ediyor ve biyo-bazlı hammaddelerin kullanımına giderek daha fazla güveniyoruz.

Hamburg merkezli yaşam bilimleri şirketi Eppendorf SE, prestijli araştırma ödülünü bu yıl 28. kez...