Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

02.07.2024 01:07

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM çok çeşitli yerleştirme ve destek cıvataları ile

Sabitleme, hizalama, stabilize etme

Bağlantı uzmanı, güvenlik uzmanı veya yük taşıyıcı olarak kendilerini kanıtlıyorlar: BLOHM'un kapsamlı ürün yelpazesindeki montaj ve destek pimleri, kullanıcıya bileşenleri sabitlemek, hizalamak ve stabilize etmek için yenilikçi kaliteli çözümler sunar.


i̇ster makine elemanlarını sabitlemek, ister motorları stabilize etmek veya elektronik bileşenleri güvenli bir şekilde monte etmek için olsun - BLOHM'un standartlaştırılmış montaj ve destek pimleri en yüksek kalite ve hassasiyet standartlarını karşılar. Bunun başlıca nedeni, sertleştirilmiş hassas parçaların tornalanması ve taşlanması gibi gerekli tüm üretim süreçlerinin Büchen'deki üretim tesisinde mevcut olmasıdır.



Bu da yüksek kaliteli bileşenler için yüksek düzeyde üretim uzmanlığı ve kısa üretim süreleri ile sonuçlanmaktadır. Yüksek kaliteli malzemelerin kullanımına da özel bir odaklanma olduğunu söylemeye gerek yok. bLOHM satış temsilcisi Mathias Marbs, "Malzeme seçimi, çeşitli uygulamalarda yerleştirme ve destek pimlerinin işlevselliği ve dayanıklılığı için çok önemlidir" diyor.


"Buna göre, ürün yelpazemizde paslanmaz çelik, ısıl işlem görmüş çelik ve takım çeliğinden yapılmış cıvatalar bulunmaktadır." Yerleştirme cıvataları sağlam bir bağlantı sağlar Yerleştirme cıvataları, bileşenler arasında güvenli, sağlam ve hassas bir bağlantı sağlar ve bu nedenle makinelerin, cihazların ve yapıların işlevselliğine ve bütünlüğüne önemli bir katkıda bulunur. Silindirik bileşenler genellikle bir şafta sahiptir. İsteğe bağlı olarak cıvata, başka bir bileşenle bağlantı kurmak ve böylece cıvatayı istenen konumda sabitlemek için baş tarafında bir iç diş ile donatılabilir. Bir montaj yüzeyi veya genişletilmiş bir destek, diğer bileşenleri barındırabilir veya destekleyebilir. BLOHM, müşteriye ilgili uygulamaya mükemmel şekilde uyarlanabilen çok sayıda ürün çeşidi sunar.


bLOHM'un montaj saplamaları yelpazesinden bir örnek, montaj işlemini önemli ölçüde basitleştiren bir tasarım olan bilye başlı sabitleme saplamalarıdır. mathias Marbs, "Bilyalı bağlantı, bağlanacak bir parça açılı olarak konumlandırılmışsa veya üzerine etki eden kuvvetler cıvatanın ekseninde değilse, çekmece etkisi olarak da bilinen engelleme etkisini en aza indirir" diye açıklıyor.


"Gereksinimlere ve uyuma bağlı olarak BLOHM, bu varyasyonun farklı şekillerine sahip farklı modeller sunar." Destek pimleri - yük taşıma ve destekleme Yerleştirme pimi, bileşenleri birbirine bağlamak ve gerekirse diğer bileşenleri tutmak için kullanılırken, destek pimleri genellikle yük taşıma veya destekleme işlevine sahiptir. Cıvatalar genellikle silindirik şekildedir, bir ucunda bir mil ve diğer ucunda düz bir yatak yüzeyi bulunur. BLOHM ürün yelpazesinde çok çeşitli destek pimleri bulunmaktadır.


Tasarıma bağlı olarak, bunlar destek cıvataları olarak da adlandırılır ve gerektiğinde özel uygulamaya göre özelleştirilebilir. BLOHM ayrıca çeşitli şekillerde konumlandırma ayakları da sunmaktadır. Bunlar, fikstür yapımının yanı sıra makine ve cihaz yapımında destek, durdurma ve baskı parçaları olarak kullanılır.

Daha fazla haber

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: 1934'ten beri en yüksek hassasiyet
MISUMI'nin online mağazasında milyonlarca bileşen bulunmaktadır. Makine bileşenleri üreticisi ve tedarikçisi, müşterilerine daha da fazla seçenek sunmak için ürün portföyünü sürekli olarak genişletmektedir. Son zamanlarda buna NORMTEILWERK ROBERT BLOHM'un yüksek kaliteli matkap burçları da dahil oldu.
Standart parçalardan özel çözümlere
BLOHM, matkap burçları ve yeni standart ve işletim parçaları yelpazesi ile ikna ediyor
BLOHM DIN ISO 9001:2015 sertifikasını aldı