Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

03.07.2023 00:07

BLOHM yaylı baskı parçaları, kilitleme ve bilyeli kilitleme pimlerinden oluşan geniş bir portföye sahiptir

Her yapıya uygun özel I noktası

Büyük resmi gerçekten iyi yapan genellikle küçük şeylerdir. Yaylı baskı parçaları, kilitleme ve bilyeli kilitleme pimleri veya makine ve fikstür elemanları söz konusu olduğunda, geliştiriciler, tasarımcılar ve üretim yöneticileri NORMTEILWERK ROBERT BLOHM'da tam olarak doğru web adresindedir. Standart ve işletme parçaları uzmanlarının çevrimiçi mağazasında, kullanıcı toplam 28.000'den fazla ürün ve böylece her zaman özel bir çözüm bulacaktır.


Plastik, çelik, paslanmaz çelik, seramik ve çeşitli malzeme kombinasyonlarından yapılmış esnek basınç parçaları ile BLOHM çok çeşitli uygulamaları kapsar. Plastik versiyonlar sadece hafif ve ucuz olmakla kalmaz, aynı zamanda korozyon direnci nedeniyle dış mekan kullanımı veya yüksek nemli ortamlar için de çok uygundur. Baskı parçasına daha büyük kuvvetler etki ediyorsa veya çalışma koşulları zorlu ve sıcaklık dalgalanmaları büyükse, çelikten yapılmış kovanlı ve/veya bilyeli ürünler uygun çözümü sunar. Paslanmaz çelik yaylı baskı parçaları bahsedilen tüm avantajları bir araya getirir: korozyona ve sıcaklığa dayanıklıdırlar ve aynı zamanda benzer çelik versiyonlardan daha hafiftirler. BLOHM, sadece sıcaklığa değil aynı zamanda kimyasal dirence de ihtiyaç duyulan uygulamalar için seramik bilyeli yaylı baskı parçaları sunmaktadır. Bunlar sağlam ve düşük aşınmalıdır ve bu nedenle yüksek çevrim oranlarına sahip uygulamalar için de idealdir.


Kilitleme ve bilyalı kilitleme cıvataları

Kilitleme cıvataları, hareketli bileşenlerin hızlı ve kolay bir şekilde ayarlanmasını sağlar. BLOHM burada kullanıcıya çelik, paslanmaz çelik veya plastikten yapılmış, kilitleme yivli veya yivsiz geniş bir ürün yelpazesi sunar. Farklı modellerden oluşan geniş ürün yelpazesi sayesinde, kilitleme pimleri akla gelebilecek her alanda kullanılabilir, örneğin makine mühendisliğinde konumlandırma görevleri, montaj cihazları, gıda endüstrisinde dolum ve paketleme sistemleri veya araç teknolojisi alanında kilitleme ve kilitleme için.


İki parçanın veya iş parçasının proseste kolayca bağlanması veya sabitlenmesi gerekiyorsa, kullanıcı BLOHM web sitesindeki geniş bir bilyalı kilitleme pimi portföyünden doğru seçimi yapabilir. Uygulama alanına bağlı olarak, farklı sap şekilleri ve malzemeleri mevcuttur. Örneğin, zorlu ortamlar ve yüksek kuvvet uygulamaları için, yüksek kesme mukavemetine sahip farklı bilyalı kilitleme pimleri arasında seçim yapılabilir. Mevcut malzemeler plastik, çinko döküm ve paslanmaz çeliktir.


Makine ve fikstür elemanları

BLOHM online mağazasındaki makine ve fikstür elemanları seçimi yaklaşık 5.000 ürün içerir. Tasarımcı burada, diğer şeylerin yanı sıra, geniş bir vida, somun, pul, dişli ekler ve ayar halkaları yelpazesi bulacaktır. Yukarıdaki kategorilerde yer alan ürünler parlak çelik (siyah), galvanizli veya perdahlı yüzey tiplerinin yanı sıra parlak paslanmaz çelik olarak da mevcuttur. Uygulamaya bağlı olarak, farklı mukavemetler seçilebilir.


Hasarlı, sıkışmış veya yırtılmış dişli deliklerin onarılması gerekiyorsa, kullanıcı BLOHM'un çelik veya paslanmaz çelikten yapılmış dişli ekler yelpazesinde aradığını bulacaktır. Dişli kesici uçlar çok çeşitli malzemeler için uygundur ve yüksek kaliteli ürünlerin bile işlevselliğini mümkün olan en kısa sürede geri kazandırır.


Kısa profil NORMTEILWERK ROBERT BLOHM
1934 yılında Schleswig-Holstein'da kurulan NORMTEILWERK ROBERT BLOHM, matkap burçları, çalışma ve standart parçaların yanı sıra müşteri çizimlerine göre sofistike özel çözümlerin tanınmış bir üreticisidir. Rotasyonel simetrik parçaların üretiminde uzman olan BLOHM, 80 yılı aşkın süredir uluslararası alanda en yüksek hassasiyet ve kaliteyi temsil etmektedir. Portföyümüzde, stabiliteleri sayesinde yüksek yüklere dayanabilen ve aynı zamanda özel gereksinimleri karşılayan yaklaşık 28.000 yüksek kaliteli ürün bulunmaktadır. Bu, öncelikle dayanıklı, yüksek kaliteli parçalara güvenen ticaret ve sanayi alanındaki ortakları hedeflediğimiz anlamına geliyor. Hassas parçaların üretimi için kendi yüksek performanslı ve modern makinelerimize sahibiz. Çeşitli burçlar ve standart parçalar için olası uygulama alanları makine ve özel makine yapımı, tesis ve kalıp yapımı ve alet yapımıdır. Müşterilerimizle uzun vadeli ortaklıklara, en yüksek kaliteye ve zamanında teslimata büyük önem veriyoruz. Geleceğe yönelik bir bakış açısıyla, onlarca yıldır yeni nesil vasıflı işçiler için eğitim de sağlıyoruz.













Daha fazla haber

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: 1934'ten beri en yüksek hassasiyet
MISUMI'nin online mağazasında milyonlarca bileşen bulunmaktadır. Makine bileşenleri üreticisi ve tedarikçisi, müşterilerine daha da fazla seçenek sunmak için ürün portföyünü sürekli olarak genişletmektedir. Son zamanlarda buna NORMTEILWERK ROBERT BLOHM'un yüksek kaliteli matkap burçları da dahil oldu.
Standart parçalardan özel çözümlere
BLOHM, matkap burçları ve yeni standart ve işletim parçaları yelpazesi ile ikna ediyor
BLOHM DIN ISO 9001:2015 sertifikasını aldı