Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

14.04.2024 01:04

BLOHM matkap burçlarının 90. yılını kutluyor

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: 1934'ten beri en yüksek hassasiyet

Yuvarlak bir doğum günü, yuvarlak bir şey - BLOHM'un matkap burcu 90 yaşında ve her zamanki gibi popüler. Endüstri, 1934 yılında üretimin başlamasından itibaren bu hassas ürünü kollarını açarak karşıladı. O zamandan beri matkap burcu, çok sayıda diğer standart ve çalışan parçaların yanı sıra sayısız özelleştirilmiş özel çözümün arasına katıldı. BLOHM, 2021 yılından bu yana tornalama, sertleştirme ve hassas taşlama alanlarındaki onlarca yıllık uzmanlığını başarılı bir iş birimi olarak KIPP Group'a katmaktadır.


NORMTEILWERK ROBERT BLOHM'un sürekli değişen tarihinde her zaman güvenilir bir sabit olmuştur: matkap burcu. 1934 yılında başlatılan mevcut portföy, şu anda 3000'den fazla ürün çeşidinden oluşmaktadır. Hepsinin ortak noktası, onlarca yıllık uzmanlığın, yüksek düzeyde dikey entegrasyonun ve üretim yeri olarak Almanya'ya açık bir bağlılığın sonucu olarak µm aralığına kadar yüksek kalite ve hassasiyete sahip olmalarıdır.


Genel Müdür Otto Braun, ilk günlere dönerek "Sektör BLOHM ürünlerinin güvenilirliğini erken fark etti" diyor. "Çok kısa bir süre içinde şirket o kadar hızlı büyüdü ki Hamburg şehir merkezinden Bergedorf'a taşınmak gerekti. daha sonra 1957 yılında sondaj burcu üretimi Bergedorf'taki fabrikadan alınarak Schleswig-Holstein'daki Büchen'e taşındı ve bugün hala orada bulunuyor."


NORMTEILWERK ROBERT BLOHM, 1974 yılında matkap burcu üretiminin şirketin makine bölümünden sadece fiziksel olarak değil aynı zamanda yasal olarak da ayrılmasıyla bugünkü adını aldı ve daha sonra Blohm ailesi tarafından yönetildi. 1999 yılında girişimci Blessing ailesi işi devraldı ve BLOHM 2021 yılında, merkezi Sulz am Neckar, Baden-Württemberg'de bulunan ve uzun bir geleneğe sahip bir başka aile şirketi olan KIPP Group'un bir parçası haline geldi.


Ortak değerler, ortak hedefler

"BLOHM ve KIPP arasındaki bağlantı, sadece ürün portföylerimiz nedeniyle değil, aynı zamanda geleneklerimiz ve değerlerimiz nedeniyle de mükemmel bir uyum" diye açıklıyor Otto Braun. "Her iki şirket de sorumluluk, dinamizm ve adaleti temsil ediyor - başarımızın temelinde uygulanan bir kurumsal felsefe var. Müşteri odaklı bir yaklaşımı ve müşterilerimizle uzun vadeli ortaklığa dayalı ilişkileri vurguluyoruz. Kendi kendini üreten bir sistem tedarikçisi olarak Almanya sınırları dışında da değer gördüğümüz en yüksek kalite ve teslimat güvenilirliğini temsil ediyoruz."


Quality made in Germany

BLOHM'un mevcut hizmet yelpazesi, yüksek hassasiyetli matkap burçlarının ve özelleştirilmiş özel çözümlerin üretiminin yanı sıra, sürekli olarak genişletilen yaklaşık 35.000 yüksek kaliteli standart ve işletim parçasından oluşan bir yelpazeyi içerir. Müşteriler yalnızca modern, yüksek performanslı makinelerden ve yüksek düzeyde dikey entegrasyondan değil, aynı zamanda yaklaşık 50 çalışanın uzun yıllara dayanan deneyiminden de yararlanmaktadır. BLOHM gelecek için ideal bir konumdadır. Ürün yeniliklerinin sürekli geliştirilmesinin ve yeni uzmanların yetiştirilmesinin yanı sıra, satış ve üretimin dijitalleştirilmesi de eğitim şirketinin gündeminde yer alıyor. otto Braun, "Önümüzdeki birkaç yıl içinde hem süreçlerimizi hem de portföyümüzü daha da optimize edeceğiz" diye özetliyor. "Yaratıcılık ve yenilikçilikle KIPP Group içinde başarılı bir birim haline geleceğiz."


Daha fazla haber

MISUMI'nin online mağazasında milyonlarca bileşen bulunmaktadır. Makine bileşenleri üreticisi ve tedarikçisi, müşterilerine daha da fazla seçenek sunmak için ürün portföyünü sürekli olarak genişletmektedir. Son zamanlarda buna NORMTEILWERK ROBERT BLOHM'un yüksek kaliteli matkap burçları da dahil oldu.
Standart parçalardan özel çözümlere
BLOHM, matkap burçları ve yeni standart ve işletim parçaları yelpazesi ile ikna ediyor
BLOHM DIN ISO 9001:2015 sertifikasını aldı