Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

25.10.2023 00:10

BLOHM 8-10 Kasım tarihleri arasında Bad Salzuflen'deki FMB taşeronluk fuarında

Standart parçalardan özel çözümlere

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM, Büchen, FBM 2023'te kendisini makine mühendisliği için yetkin ve çok yönlü bir ortak olarak sunacak. Standart ve hassas parçaların üretimi ve satışı konusunda uzman olan firma, geniş ürün portföyünden bir seçki sunacak. BLOHM'un en son üretim teknolojisi ve onlarca yıllık uzmanlığı temelinde müşteriyle birlikte geliştirdiği ve uyguladığı bireysel özel çözümlere odaklanılacak.



BLOHM, FMB'de yalnızca çok çeşitli matkap burçları, standart ve işletim parçaları sunmakla kalmayacak, aynı zamanda özelleştirilmiş özel üretim alanındaki kapsamlı uzmanlığını ve olanaklarını da sergileyecek. Sektörde onlarca yıllık deneyime sahip olan Büchen merkezli şirket, bu alanda özelleştirilmiş çözümler için güvenilir bir ortak olarak kendini kanıtlamıştır. Müşteri, yüksek performanslı üretim teknolojisinden ve yüksek nitelikli uzmanlardan oluşan bir ekipten faydalanmaktadır. Özelleştirilmiş çözümler çelik veya paslanmaz çelikten yapılabilir ve diğerlerinin yanı sıra makine mühendisliği, otomotiv endüstrisi ve havacılık endüstrisinde kullanılır.



Müşteriye özel gereksinimler için bireysel çözümler

BLOHM'un özelleştirilmiş makine elemanlarına örnek olarak pinyon milleri, çalıştırma ve tahrik milleri ile poligon milleri verilebilir. Tüm bu özel parçalar dayanıklı ve kaliteli çelikten üretilir ve Almanya'nın kuzeyindeki Büchen'deki üretim tesisinde tornalanır, sertleştirilir ve taşlanır.



- Pinyon milleri, pinyon ve tahrik milini tek bir bileşende birleştirir. Güçlü oldukları kadar kompakttırlar ve bu özellikleri nedeniyle otomotiv endüstrisi, havacılık ve genel makine mühendisliğinde yüksek torkların iletimi için tercih edilirler. Tek parça montaj genellikle tek parça çelikten yapılır.

- Çalıştırma ve tahrik milleri, diğer şeylerin yanı sıra tornalama, frezeleme veya taşlama makinelerinin soğutma sıvısı pompalarında kullanılır. BLOHM, yüksek performanslı makineleri sayesinde bu zorlu bileşenleri karmaşık geometrilerde bile en yüksek hassasiyetle üretir.

- Poligonal miller, örneğin eşkenar üçgen veya kareye dayanan çokgen bir kesite sahiptir. Yüksek merkezleme hassasiyeti ve aynı zamanda büyük ölçüde azaltılmış çentik etkisi nedeniyle, poligonal şaft bağlantıları yüksek torkların iletimi için çok uygundur ve diğer şeylerin yanı sıra manuel şanzımanlarda kullanılır.



En çeşitli gereksinimler için doğru matkap burcu

Dönme simetrili parçalar konusunda uzman olan BLOHM, kapsamlı bir standart matkap burcu yelpazesi üretmektedir. Tüm BLOHM ürünleri gibi matkap burçları da modern makinelerde ve sertleştirilmiş aşınmaya dayanıklı kaliteli çelikten üretilmektedir. Matkap burçları, hassas matkap kılavuzu ve buna bağlı olarak iş parçalarının hızlı ve doğru işlenmesini sağlar. Mesafe ve açı toleransları hassas bir şekilde korunabilir. Matkap burçları ayrıca bağlama ve ölçüm cihazlarının üretiminde de kullanılır. BLOHM, farklı gereksinimler için çeşitli tiplerde matkap burçları sunmaktadır. DIN 179'a göre silindirik matkap burçlarının yanı sıra, DIN 172'ye göre yakalı matkap burçları ve DIN 173'e göre geçmeli matkap burçları ve sıkıştırma burçları da ürün yelpazesinde yer almaktadır.



28'den fazla000'den fazla standart ve çalışma parçası

Yaylı baskı parçaları, kilitleme ve bilyalı kilitleme pimleri veya makine ve fikstür elemanları gibi standart ve çalışma parçaları söz konusu olduğunda, geliştiriciler, tasarımcılar ve üretim yöneticileri NORMTEILWERK ROBERT BLOHM'da doğru yere geldiler. Büchen merkezli şirketin çevrimiçi mağazasında, kullanıcı toplam 28.000'den fazla ürün ve dolayısıyla her zaman uygun bir çözüm bulacaktır. BLOHM, Bad Salzuflen'deki FMB'de geniş portföyünden bir kesit sunacak.



8-10 Kasım tarihleri arasında Bad Salzuflen'deki FMB 2023'te Salon 20, Stand C6'da bizi ziyaret edin.

Daha fazla haber

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: 1934'ten beri en yüksek hassasiyet
MISUMI'nin online mağazasında milyonlarca bileşen bulunmaktadır. Makine bileşenleri üreticisi ve tedarikçisi, müşterilerine daha da fazla seçenek sunmak için ürün portföyünü sürekli olarak genişletmektedir. Son zamanlarda buna NORMTEILWERK ROBERT BLOHM'un yüksek kaliteli matkap burçları da dahil oldu.
BLOHM, matkap burçları ve yeni standart ve işletim parçaları yelpazesi ile ikna ediyor
BLOHM DIN ISO 9001:2015 sertifikasını aldı