Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

18.01.2024 00:01

BLOHM'un matkap burçları MISUMI ürün yelpazesini genişletiyor

MISUMI'nin online mağazasında milyonlarca bileşen bulunmaktadır. Makine bileşenleri üreticisi ve tedarikçisi, müşterilerine daha da fazla seçenek sunmak için ürün portföyünü sürekli olarak genişletmektedir. Son zamanlarda buna NORMTEILWERK ROBERT BLOHM'un yüksek kaliteli matkap burçları da dahil oldu.

MISUMI, 20 yılı aşkın bir süredir müşterilerine kendi üretiminden ve diğer tanınmış şirketlerden makine bileşenleri tedarik etmektedir. bileşen uzmanının portföyü yıllar içinde büyüdü ve şu anda 700'den fazla ortak markayı içeriyor. Bunların çoğu CAD verileriyle birlikte anında indirilebiliyor. Son olarak MISUMI, zaten çok çeşitli olan ürün portföyünü BLOHM üreticisinin DIN standardında matkap burçlarını da içerecek şekilde genişletti.



BLOHM, 80 yılı aşkın süredir çeşitli tasarımlarda rotasyonel olarak simetrik parçalar üretmektedir. Bunlar çok çeşitli uygulamalarda kullanılmaktadır. Bir makinenin matkapları, matkap burçları tarafından hassas bir şekilde yönlendirilir. Bu, kullanıcının iş parçalarını yüksek hassasiyetle işlemesine ve mesafe ve açı toleranslarını kolayca korumasına olanak tanır.



Bu bileşenlerden ikisi artık MISUMI mağazasında da mevcuttur: DIN 179'a uygun silindirik matkap burçları, ilgili tutuculara kolayca preslenebilir ve DIN 173 geçmeli matkap burçları ile birleştirilebilir. İkinci ekleme ise DIN 172'ye uygun flanşlı matkap burçlarıdır, bunlar özellikle burcun yüksek yükler altında bile her zaman yerinde kalmasını sağlayan eksenel kilitleme özelliği ile karakterize edilir. Her iki bileşen de müşteri gereksinimlerine bağlı olarak bir veya her iki tarafta yuvarlatılmış bir delik ile mevcuttur ve sertleştirilmiş özel çelik kullanımı sayesinde uzun bir hizmet ömrüne sahiptir.



"BLOHM ile çevrimiçi mağazamız için güçlü bir isim daha kazandık. Bu ortaklıktan çok memnunuz" diye özetliyor MISUMI Avrupa Dağıtım Tedarikçi Geliştirme Direktörü Dietmar Theisen.

Daha fazla haber

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: 1934'ten beri en yüksek hassasiyet
Standart parçalardan özel çözümlere
BLOHM, matkap burçları ve yeni standart ve işletim parçaları yelpazesi ile ikna ediyor
BLOHM DIN ISO 9001:2015 sertifikasını aldı