Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

15.06.2023 15:06

Pfisterer, Ukrayna'daki enerji altyapısının yeniden inşası için kapsamlı bir ayni bağışta bulundu

Winterbach, Almanya - 15 Haziran 2023 -

Enerji altyapısı çözümleri alanında lider bir tedarikçi olan Pfisterer, Ukrayna'ya önemli bir ürün bağışında bulundu. Bu girişim, Pfisterer'in Ukrayna'daki elektrik şebekesinin yeniden inşası, onarımı ve güçlendirilmesi için hızlı yardım sağlama taahhüdünün bir parçasıdır. Bağış, Doğu Avrupa Ekonomik İlişkiler Komitesi'nin bir girişimi olan Service Desk Ukraine'nin yanı sıra Blau-Gelbes Kreuz e.V. ve Enerji Topluluğu Sekretaryası ile işbirliği içinde gerçekleştirilmiştir.

Ukrayna'nın pek çok bölgesinde enerji altyapısında meydana gelen büyük hasar nedeniyle çok sayıda insan şu anda elektriksiz durumdadır. Pfisterer, elektrik şebekesinin yeniden inşası ve onarımını desteklemek için ürün bağışı ile katkıda bulunmak istemektedir. Sağlanan ürünler, elektrik şebekelerinin hassas arayüzlerinde kullanılan ve elektrik enerjisinin güvenilir iletimi ve dağıtımı için çok önemli olan elektrik iletkenlerinin teması, bağlanması ve dallanması için bir dizi kanıtlanmış çözümü içermektedir.

İhtiyaç duyulan yerde hızlı yardım
"Hepimiz elektriğin günlük hayatımızda ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Ukrayna'nın elektrik şebekesi hedef alındıktan hemen sonra yardım etmemiz gerektiğini biliyorduk," diyor Pfisterer Yönetim Kurulu üyesi Dr. Konstantin Kurfiss. "Elektrik iletkenleri için bağlantı teknolojisinde uzmanız ve ürünlerimiz hızlı montaj, kullanım kolaylığı ve güvenilirlik özelliklerine sahiptir. Şu anda Ukrayna'da tam olarak ihtiyaç duyulan şey de bu. Bağışımızla yerelde elektrik akışının devam etmesine katkıda bulunabildiğimiz için çok memnunuz."

Yardım malzemeleri şu anda Ukrayna'ya doğru yola çıkmış durumda. Bu bağışın hayata geçirilmesinde Ukrayna Hizmet Masası, Blau-Gelbes Kreuz e.V. ve Enerji Topluluğu Sekretaryası ile işbirliği çok önemliydi. kurumsal Projeler Direktörü Santiago Casado, "Bu kadar bariz bir eşleşmeye rağmen fikirden uygulamaya kadar yapılması gereken çok iş vardı," diyor. "Bu kampanyanın başarıya ulaşmasında emeği geçen tüm ortaklarımıza ve proje ekibine özel teşekkürlerimizi sunmak isteriz." Ukrayna eski Savunma Bakan Yardımcısı Alina Frolova ise memnuniyetini şu sözlerle ifade ediyor: "Elektriksiz bir günlük yaşamı hayal etmek çok zor. Pfisterer'in birçok yerel halka yardımcı olacak bağışından dolayı çok mutluyuz. Şirketin bağlılığı ve destekleme tutkusu harika!"

Onarım, devreye alma ve bakım için hızlı uygulanabilir çözümler
Pfisterer, yüksek gerilim seviyelerinde elektrik iletkenlerinin teması, yalıtımı ve bağlantısı için çözümler konusunda uzmandır. Odak noktalarından biri, kablolar, transformatörler ve şalt cihazları gibi ekipmanların son derece hızlı, esnek bir şekilde bağlanmasını ve birleştirilmesini sağlayan takılabilir bağlantılardır. Dünya çapındaki enerji tedarikçileri, kablo sistemlerindeki olası hasarları hızlı ve kolay bir şekilde onarmak için bu teknolojileri kullanmaktadır.

Daha fazla haber


Winterbach, Almanya - 06 Şubat 2024 - PFISTERER'in CONNEX takılabilir bağlantı sistemi, 420...

Winterbach, Almanya - 7 Kasım 2023

DolWin kappa offshore platformu, TenneT'in Dol...


Winterbach, Almanya - 26.09.2023 -

İletim şebekesi operatörü TenneT, deni...

Karl-Heinz Pfisterer SE Denetim Kurulu Onursal Başkanı oldu.

Enerji dağıtımı ve enerji iletimi neredeyse 100 yıldır PFISTERER'in temel yetkinlikleri arasındad...