Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

07.06.2024 05:06

PFISTERER ve Lebenshilfe in Gussenstadt arasında başarılı işbirliği

Enerji altyapısı çözümlerinde lider bir küresel teknoloji şirketi olan PFISTERER ve Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., Gussenstadt tesisindeki başarılı işbirliğinden memnuniyet duymaktadır.

Küresel enerji dönüşümü için çözümler

Gussenstadt'taki PFISTERER tesisi metal işleme konusunda uzmanlaşmıştır ve küresel enerji dönüşümü bağlamında elektrik ağını mümkün kılan çözümlerin geliştirilmesi ve üretiminde kilit bir rol oynamaktadır. Bu ortaklığın bir parçası olarak, Lebenshilfe'nin kendini işine adamış çalışanları önemli montaj ve üretim işlerini üstlenmektedir. Bu, küçük dişlerin frezelenmesi ve vidalı konektörler ve transformatörler için bağlantı terminalleri için sıkıştırma yaylarının yerleştirilmesi gibi faaliyetleri içerir.

İki buçuk yıl önce ortaklığın başlamasından bu yana, Lebenshilfe Göppingen e. V. PFISTERER için etkileyici bir şekilde 4 milyon parça monte etti. Bu kilometre taşı yalnızca işbirliğinin verimliliğini ve kalitesini vurgulamakla kalmıyor, aynı zamanda sosyal sorumluluk ve kapsayıcılığın çalışma ortamında oynadığı önemli rolü de ortaya koyuyor.

Sosyal sorumlulukla başarılı işbirliği

"Gussenstadt'taki Lebenshilfe ile işbirliği bizim için yalnızca başarılı bir iş ortaklığı değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk ve kapsayıcılığa yönelik açık bir taahhüttür. Elde ettiğimiz kilometre taşlarıyla gurur duyuyoruz ve bu olumlu başarı hikayesini sürdürmeyi dört gözle bekliyoruz" diyor PFISTERER Group'un Gussenstadt fabrikasının Saha ve Üretim Müdürü Hermann Schuller. "Bizim için PFISTERER ile işbirliği, kariyer fırsatları yaratmak ve aynı zamanda geleceğin enerji tedarikine aktif olarak katkıda bulunmak için bir fırsat. Bundan gurur duyuyoruz," diye ekliyor Lebenshilfe Göppingen Atölye Müdür Yardımcısı Madeleine May.

PFISTERER ve Lebenshilfe Göppingen e. V. arasındaki ortaklık, ekonomik başarı ve sosyal bağlılığın nasıl uyumlu bir şekilde birleştirilebileceğini gösteriyor. PFISTERER, kapsayıcı çalışma ortamlarına ve sürdürülebilir ortaklıklara olan bağlılığını sürdürmektedir.

Daha fazla haber

Pfisterer, CIGRE Paris Oturumunda temsil edilmektedir.

25.08 - 3...

Winterbach, Almanya - Temmuz 2024 -

PLUG MARINE ile PFISTERER, güç bileşenlerinin, enerji...


Winterbach, Almanya - 06 Şubat 2024 - PFISTERER'in CONNEX takılabilir bağlantı sistemi, 420...

Winterbach, Almanya - 7 Kasım 2023

DolWin kappa offshore platformu, TenneT'in Dol...


Winterbach, Almanya - 26.09.2023 -

İletim şebekesi operatörü TenneT, deni...

Karl-Heinz Pfisterer SE Denetim Kurulu Onursal Başkanı oldu.