Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

05.04.2023 00:04

Eppendorf, bağlı elektronik pipet sistemine dijital dokümantasyon ekliyor

Pipet Yöneticisi, Eppendorf'un bağlı elektronik pipetleri için kablosuz bir kontrol paneli görevi görerek yeni özellikler ekler ve elde pipetlemenin hızında ve tekrarlanabilirliğinde devrim yaratır.

Bu yenilikçi sistemle, bilim insanları bağlı pipet modlarını, ayarlarını ve hacimlerini geniş bir dokunmatik ekran aracılığıyla kolayca ayarlayabilirler.

Sistemin Sıvı Yöneticisi özelliği, çeşitli sıvılar için önceden tanımlanmış pipet ayarları ve teknik ipuçları sunarak çeşitli uygulamalarda tutarlı ve doğru sonuçlar alınmasını sağlar. Kullanıcılar ayrıca ilgili pipet ayarlarıyla birlikte kendi sıvı türlerini de tanımlayabilirler.

Pipetleme Kayıtları özelliği, pipetleme iş akışlarının uygun şekilde belgelendirilmesi için bir çözüm sunarak kullanıcıların etkinlikleri otomatik olarak kaydetmesine ve kayıtları USB aracılığıyla PDF dosyası olarak dışa aktarmasına olanak tanır.

Daha önce Avrupa, ABD ve Kanada'da VisioNize® pipet yöneticisi olarak tanıtılan Pipet Yöneticisi, Eppendorf'un VisioNize® Lab Suite gibi diğer dijital ürünlerinden ayırt edilmesi için yeniden adlandırıldı.

Kendini sürekli gelişime adayan Eppendorf, yeni Pipetleme Kayıtları özelliğini Avrupa, ABD ve Kanada'daki mevcut müşterileri için ücretsiz bir yazılım güncellemesi olarak ekledi. Ürün ilk kez Asya ve Latin Amerika'da da kullanıma sunulmuştur.

Move It® pipetlerinin 2022'de entegre edilmesiyle Pipet Yöneticisi artık tüm Eppendorf Xplorer® (plus) pipetlerle uyumludur ve bilim insanlarının pipet filolarını yönetmelerine ve kolaylıkla iş birliği yapmalarına yardımcı olmak için tasarlanmış başka özellikler de içerir. Bu temel, kullanımı kolay araç, pipetleme iş akışlarının verimliliğini ve tekrarlanabilirliğini hızlandırmak ve iyileştirmek isteyen her laboratuvar için olmazsa olmazdır.

Daha fazla haber

Biyoproses geliştirmede veri başarının anahtarıdır. Hangi kritik proses parametrelerinin hüc...

Manuel ve otomatik pipetleme arasında verimli etkileşim Eppendorf yeni, modern 96 kanallı sıvı iş...

ACT (Hesap Verebilirlik, Tutarlılık ve Şeffaflık) etiketleri, besin etiketlemesine benzer bir şekild...

Hassasiyet ve saflığın tartışılmaz olduğu yaşam bilimleri laboratuvarlarında, çevre dostu...

Araştırmacılar 2024 Clemens Plaschka, Avusturya'ya gidiyor

Prof Laura Machesky başkanlığındaki bağımsız jüri, 20.000 Avroluk ödül için Clemens'in haberci RN...