Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

18.03.2023 02:03

FUHR, BAU 2023'te güçlü çözümlerle kendini gösteriyor.

Münih'te Salon C4 Stant No. 129'da gerçekleşecek olan fuar, tamamen yeni bir fuar standı tasarımıyla çözüm odaklı bir performans gösterisine sahne olacak.

FUHR, malzeme ile ilgili sistem çözümleri kapsamında çok sayıda ürün yeniliği ve yüksek kaliteli kilitleme sistemlerinde daha fazla gelişme sunuyor. Portföy genişletmeleri ile FUHR, kanıtlanmış eksiksiz programları geleceğe yönelik çözümlerle tamamlıyor ve böylece işlemciler ve kullanıcılar için uygulama yelpazesini genişletiyor.

Özel özellikler, her şeyden önce, artan popülariteye sahip olan ve artık yüksek kaliteli giriş kapılarının donatılmasında ve sözleşme sektöründe doğal bir mesele olarak kabul edilen otomatik programlarla ilgili yenilikleri içerir. Böylece, elektrikle etkinleştirilen tutamağa sahip tamamen yeni bir otomatik seri de dahil olmak üzere, gelecek vaat eden başka ürün yenilikleri de otomatik ailesini tamamlıyor. Yeni ürün sunumlarının en önemli özelliği, endüktif bir çözüm olarak otomatik panik kilidi 837PX'tir.

Buna ek olarak, kolaylık ve güvenlikle ilgili erişim çözümlerinde de yenilikler vardır. Örneğin, SmartConnect görüntülü kapı interkom sistemi optimize edilmiş bir tasarımla ve entegre parmak taramasıyla veya SmartTouch kol çubuğu trend renk siyahla sunuluyor. Geniş bir alana ve bir yetkinlik salonuna sahip yeni stant konsepti, ziyaretçileri modern kapı güvenliği için birçok avantaj ve sınırsız uygulama olanakları hakkında kapsamlı bir şekilde bilgilendirmeye davet ediyor.

Fonksiyonel kapılar, ahşap kapılar ve kaçış kapıları için çeşitli çözüm yetkinliği.

Esnek uygulama çeşitliliği için geliştirilen FUHR sistem çözümleri, ilgili komple programları ile en çeşitli kapı malzemelerine ve ihtiyaçlarına ve ayrıca ister özel ister ticari sektör için olsun her kapı için her gereksinime ideal şekilde uyarlanmıştır. Tüm sistem çözümleri, profile özel aksesuarlarla desteklenen geniş bir kilit ve kilitleme varyantı yelpazesine dayanmaktadır. Ayrıca, rasyonel işleme için tek tip frezeleme ve vida bağlantılarının yanı sıra evrensel kilitleme parçaları ile karakterize edilirler.

Ahşap veya çelikten yapılmış masif kanatlı kapılar gibi fonksiyonel kapılar için geniş bir uygulama yelpazesi için koordineli bir ürün çeşitliliği mevcuttur. Elbette, bireysel konfor ve güvenlikle ilgili gereksinimlerin yanı sıra imalatçıların gerekli teknik üretim ihtiyaçları da dikkate alınmaktadır.

Ahşap kapılar için imalatçılar, çok çeşitli uygulamaların yanı sıra en farklı gereksinimlere göre uyarlanmış eksiksiz bir programa erişebilirler. Bireysel bölgesel koşullar ve olağan eksenel boyutlar dikkate alındığında bile.

Kaçış kapıları için, tek ve çift kanatlı kaçış kapıları için test edilmiş ve onaylanmış FUHR kilitleme sistemleri mevcuttur. FUHR panik çok noktalı kilitler EN 179 ve EN 1125 isimlendirmesine uygundur. Fuarda anaokulu çözümünün performansı gösterilecektir.

Otomatik kilitlere odaklanın - daha fazla uygulama çeşitliliği için autosafe/autotronic ürün ailesinin genişletilmesi.

Autosafe ve autotronic otomatik serileri - modüler tasarımları sayesinde - hem bayiler, hem imalatçılar hem de son kullanıcılar arasında giderek artan bir popülariteye sahip ve bu durum ürün ailesinin genişlemesine de yansıyor. Özel niteliklere sahip kilitler, genişletilmiş veya yeni uygulamalar için ek avantajlar sunmaktadır.

- Standart motora ek olarak artık başka bir versiyon daha mevcuttur. Yeni motor hem 12 hem de 24 volt ile tedarik edilebilme imkanı sunuyor. Bu, uygun şekilde yapılandırılmış motor kilidinin mülklerde sıklıkla kullanılan 24 voltluk güç kaynağı ile de kullanılabileceği anlamına gelir.

-otomatik kaçış kapısı kilitlerinin daha da geliştirilen panik fonksiyonları, pratik uygulamalarda daha fazla esneklik ve ekonomi sağlar.
Panik fonksiyonu B, 4'ü 1 arada bir çözümle öne çıkar. Artık sadece farklı kapı yönleri (DIN sol ve DIN sağ) değil, aynı zamanda açılma yönleri de (içe veya dışa açılma) kolayca değiştirilebilir.
Panik fonksiyonlu E kaçış kapısı kilitleri de optimize edilmiştir. Gerektiğinde, sadece bir vidayı sökerek bilinen emniyetli kalıcı serbest bırakmadan emniyetli bir günlük mandal işlevi elde edilebilir. Bu şekilde kapının açılması örneğin bir E-açıcı ile kontrol edilebilir.

- Ayrıca BAU 2023'te yeni bir otomatik seri prömiyerini kutlayacak. FUHR, güvenilir tip 10 kilitleme sistemine sahip iki yeni çok noktalı kilitleme sistemi sunuyor: autosafe 837 ve panik fonksiyonlu autosafe 837P, her ikisi de elektrikle etkinleştirilen kola sahip. Bu sistemler ticari sektörde elektronik geçiş kontrolü ile açılacak ve uzaktan izlenecek dış ve geçiş kapıları için idealdir. Bu amaçla, iyi bilinen malzemeye özel sistem çözümlerine sorunsuz bir şekilde uyum sağlarlar.
Karakteristik özellikleri kapsamlı standart özelliklerdir: 12/24 volta bağlantı imkanı, çalışma akımından boşta çalışma akımına değiştirilebilir, kilit ve kapı durumu hakkında çeşitli geri bildirim sinyalleri - ayrıca akustik - ve FH tasarımı. Panik versiyonu elbette EN 179/EN 1125'e göre test edilmiştir.

- Sunulan bir diğer önemli özellik de indüksiyonlu ve elektrikle etkinleştirilen kollu otomatik panik kilidi autosafe 837PX'tir. Kilit kablolu bir güç kaynağı gerektirmediğinden güçlendirme için idealdir. Gerekli akım, çarpma plakasından veya çarpma çubuğundan indüksiyon yoluyla iletilir.

FUHR - Sürdürülebilirlik, güvenlikte yeni değer

FUHR, büyük bir kararlılık ve sorumluluk duygusuyla sürdürülebilirlik konusunu erkenden ele aldı, bunu birinci öncelik olarak ilan etti ve halihazırda birçok şeyi başarıyla uyguladı. Sürdürülebilir eylem, geleneksel şirket için yıllardır özel bir endişe konusu olmuştur.

FUHR, çok sayıda faaliyet ve önlemle çevrenin korunması ve kaynakların korunması alanlarında ölçülebilir bir katkı sağlamakta ve kendini kanıtlanabilir sosyal eylemlere adamıştır. Orta ölçekli bir şirket olarak bu taahhüt, başarılı, geleceğe dönük ürünler ve yüksek motivasyonlu bir ekiple birleştiğinde, iş piyasasına cazip bir sinyal gönderir ve FUHR'u bir işveren olarak yetenekler için ilginç bir adres haline getirir.

İlgilenen taraflar bu konular hakkında ayrıntılı bilgiyi şu adreste bulabilirler: https://www.fuhr.de/wir-sind-fuhr/nachhaltigkeit/


Daha fazla haber

FUHR bu yıl önemli endüstri etkinliği FENSTERBAU FRONTALE'yi ziyaretçilere ve ilgili taraflara ta...

Fensterbau Frontale 19-22 Mart 2024 tarihleri arasında Nürnberg'de.

FUHR - BAU 2023'te sayısız yeni ürün önizlemesi ile sürekli çözüm odaklı

FUHR, bu yılk...

Münih'teki fuarda Salon C4 Stant No. 129, tamamen yeni bir fuar standı tasarımı ile ç...

Heiligenhaus merkezli aile şirketi yeni mali yıla güvenle başlıyor ve BAU 2023'e doğru iyimser. FUHR, ilk yeni ürünlere ve diğer geliştirmelere ek olarak, aktif olarak diyalog, bilgi aktarımı ve desteğe odaklanan müşteri iletişimini kapsamlı bir şekilde genişletiyor.