Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

08.04.2024 01:04

Odak noktası çözümdür. Sayısız uygulama, somut faydalar - FUHR çözüm çeşitliliği dünyasını sunar.

FUHR bu yıl önemli endüstri etkinliği FENSTERBAU FRONTALE'yi ziyaretçilere ve ilgili taraflara tamamen yeni bir ticari fuar varlığı ile sunmak için kullanıyor. Yüksek kaliteli kilitleme sistemlerinin uzman ve lider üreticisi böylece gelecek hakkında bir açıklama yapıyor. Ziyaretçiler, 250 metrekarenin üzerinde bir alanda, tüm kapı malzemeleri ve yapıları için ilham verici çeşitlilikte modern çok noktalı kilitleme ve erişim çözümlerini deneyimleyecekler. Stand tasarımı, FUHR'un yüksek kalite standartlarının yanı sıra ürün portföyünü çeşitli komple programlarda sürekli olarak genişlettiği ilerleme iddiasını vurgulamaktadır. Alüminyum, çelik, PVC ve pervazlı ve gömme ahşap kapılar için çok sayıda eklenti sunulacak. Bu, gerçek rekabet avantajları da dahil olmak üzere esnek bir uygulama yelpazesi için kanıtlanmış sistem çözümlerinin çekiciliğini bir kez daha vurgulamaktadır.



Performansla ikna edin

Pazarlama Müdürü Andrea Banning, fuar sunumuna birkaç dahili ayrıntı ekliyor: "Andreas Fuhr ve ekibi, uzman olarak imajımızı daha da sağlamlaştırmak için fikirleri başarıya dönüştürmeyi kendilerine hedef olarak belirlediler. Bu da ancak performansın kanıtlanmasıyla mümkün. Bu nedenle geleceğe yönelik kilitleme teknolojisi için her açıdan ilgi çekici ve yüksek performanslı bir ortak olmayı hedefliyoruz. İşlemcilere, bayilere ve kullanıcılara doğrulanabilir faydalar sunmak istiyoruz. Bu, müşterilerimizin şu anda sunulan çeşitli çözümlerle her zaman her gereksinim için doğru çözümü bulacağı anlamına geliyor. Güvenli ve güvenilir. İhtiyaç ne olursa olsun. Yaptığımız çok sayıda görüşmeyi ve ayrıntılı bilgilere gösterilen büyük ilgiyi büyük bir başarı ve teyit olarak görüyoruz."



SmartAccess akıllı telefonu anahtara dönüştürüyor

Yeni SmartAccess Bluetooth geçiş kontrol sistemi fuar ziyaretçileri tarafından son derece iyi karşılandı. Sistemin en önemli parçası olan SmartAccess modülü SAM, gözlerden uzakta monte edilen son derece kompakt bir Bluetooth alıcısıdır. Bu sayede her kapıya kısa sürede akıllı bir erişim çözümü sağlanıyor. SAM ayrıca kurulum ve kullanımdaki esnekliği ile de etkileyicidir. Herhangi bir FUHR kilidinin motoruna kolayca takılabilir ve diğer üreticilerin motorlu kilitleriyle de kolayca birleştirilebilir. Ayrıca sonradan takılabilen ön yüz sayesinde, örneğin elektrikli kilit karşılıkları veya garaj kapısı açıcıları ile esnek bir şekilde kullanılabilir, bu da SmartAccess'i basit güçlendirme için ideal hale getirir.


Çalıştırmak için yalnızca ücretsiz SmartAccess uygulaması gerekir. Otomatik kilit açma fonksiyonu sayesinde kapılar yaklaşıldığında kolayca açılabilir. Bluetooth işlevi ise Wi-Fi veya cep telefonu bağlantısından bağımsız olarak kullanılabileceği anlamına gelir. Uygulama ayrıca basit anahtar yönetimi, geçici kullanıcı davetleri, durum mesajları ve bir günlük sunuyor. SmartAccess aynı zamanda diğer erişim kontrol seçeneklerini de mümkün kılıyor: SmartAccess Key radyo anahtarı veya SmartAccess SmartTouch ile klasik kapı açma, kapı için KeylessGo sistemi ve gelecekte modern bir yüzey sensörü ile parmak taraması olan multiscan SmartAccess.



Üst sınıf konutlar ve mülkler için çeşitli çözümler

Denenmiş ve test edilmiş autosafe ve autotronic otomatik serileri, daha sonraki geliştirmeleri sayesinde geniş bir yelpazede yeni uygulamalar sunar ve özellikle üst sınıf gereksinimler için popülerdir. Örneğin, prestijli, büyük pivot kapılar, her iki taraftan kilitlenen ve motorla rahatça açılabilen otomatik çok noktalı kilitleme sistemleriyle donatılabilir. Burada akıllı autotronic 836PK, her iki motorun çalışmasını optimize etmek için anahtarlama kontaklarını kullanır. Opsiyonel bir akü modülü, elektrik kesilse bile kesintisiz güç beslemesini garanti eder. Katma değerli optimize edilmiş kaçış kapısı kilitleri. B fonksiyonlu otomatik panik kilitleri artık kapı ve açma yönünün pratik bir şekilde değiştirilebildiği 4'ü 1 arada çözümleriyle de göz dolduruyor. Bu, depolama alanından tasarruf sağlar ve müşteri gereksinimlerini karşılamada esneklik sunar. Ek olarak optimize edilmiştir: E panik fonksiyonlu kilitler de güvenli kalıcı kilit açmadan günlük mandal fonksiyonuna basit bir geçiş ile karakterize edilir. Bu, bu otomatik kilitlerin artık bir E-açıcı ile de birleştirilebileceği anlamına gelir. autosafe 837P otomatik kilit bir yeniliktir. Kontrollü erişime sahip mülk ve geçiş kapıları için özel olarak geliştirilmiştir. Dış kol kolu, kapıya geçici veya kalıcı erişim için elektrikle etkinleştirilebilir. Akıllı özellikleri arasında çok çeşitli geri bildirim sinyalleri ve evrensel bir güç kaynağı bulunmaktadır.












Öne çıkan bir diğer ürün: autosafe 837PX.

Özellikleri: endüktif güç aktarımı ve elektrikle etkinleştirilen dış kol ile geleceğe yönelik, yenilikçi bir kilitleme kolaylığı. Kapı kanadında kablolama yok - güç, kilitleme parçası aracılığıyla temassız olarak sağlanır, bu da autosafe 837PX'i özellikle güçlendirme için cazip hale getirir. Endüksiyon kilidi zaten SmartAccess entegrasyonuna sahip olduğu için kontrollü erişim Bluetooth üzerinden sağlanır. Kapı bir akıllı telefon veya SmartKey kullanılarak rahatça açılabilir. Sertifikalı panik fonksiyonu (EN 179/1125) sayesinde kapı her zaman içeriden açılabilir.

Daha fazla haber

Fensterbau Frontale 19-22 Mart 2024 tarihleri arasında Nürnberg'de.

FUHR - BAU 2023'te sayısız yeni ürün önizlemesi ile sürekli çözüm odaklı

FUHR, bu yılk...

Münih'teki fuarda Salon C4 Stant No. 129, tamamen yeni bir fuar standı tasarımı ile ç...

Münih'te Salon C4 Stant No. 129'da gerçekleşecek olan fuar, tamamen yeni bir fuar standı tasarımıyla çözüm odaklı bir performans gösterisine sahne olacak.
Heiligenhaus merkezli aile şirketi yeni mali yıla güvenle başlıyor ve BAU 2023'e doğru iyimser. FUHR, ilk yeni ürünlere ve diğer geliştirmelere ek olarak, aktif olarak diyalog, bilgi aktarımı ve desteğe odaklanan müşteri iletişimini kapsamlı bir şekilde genişletiyor.