Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

27.02.2024 01:02

FUHR, FENSTERBAU FRONTALE 2024'te çözüm çeşitliliğinin tüm dünyasını sunuyor

Fensterbau Frontale 19-22 Mart 2024 tarihleri arasında Nürnberg'de.

FUHR, FENSTERBAU FRONTALE 2024'te tüm gereksinimler ve her tür giriş kapısı için farklı çözümlerden oluşan bir dünya sunacak.

FUHR, tüm kapı malzemeleri için ilham verici çeşitlilikte kilitleme çözümleri ve modern erişim çözümleri ile Nürnberg'e geliyor. Çok noktalı kilitleme sistemlerinde uzmanlaşmış olan üretici, geniş bir yelpazede komple programlar sunacak. Bunlar alüminyum, çelik, PVC-U, pervazlı ve gömme ahşap kapılar için çözümler sunuyor ve ek kilit varyantlarıyla destekleniyor. Bu, esnek bir uygulama yelpazesi için denenmiş ve test edilmiş sistem çözümlerinin cazibesini daha da arttırmaktadır. Hepsinin ortak noktası, işlemede önemli katma değer ve seçim ve kullanımda rakipsiz çeşitlilik ile etkilemeleridir. Tamamen yeniden tasarlanan fuar standında, çözümlerin çeşitliliği çok sayıda kapı modeli üzerinde etkileyici ve doğrulanabilir bir şekilde gösterilecektir. Fuar konseptinin ruhuna uygun olarak: her kapı için çözüm çeşitliliğini canlı olarak deneyimleyin.

Otomatik çok noktalı kilitler: öncü gelişmeler ve yenilikler FUHR'daki tutku ve geliştirme ruhunu göstermektedir
Sertifikalı kaçış kapısı kilitleri olarak da mevcut olan çeşitli otomatik kilitler fuarın odak noktasıdır. Bunların hepsi rahat açma için bir motor ile donatılabilir. Diğer gelişmeler, özellikle kaçış kapısı varyantlarında gerçek bir katma değer sunuyor. Bunlar arasında, örneğin, emniyetli kalıcı serbest bırakmadan günlük mandal işlevine basit geçiş yer almaktadır. E fonksiyonunun otomatik panik kilitleri artık emniyetli gündüz mandalı fonksiyonu tarafından mümkün kılınan bir elektrikli kilit ile de birleştirilebilir. B panik fonksiyonu da optimize edilmiştir. 4'ü 1 arada çözümü ile kapının ve açılma yönlerinin (DIN sol/sağ, içe veya dışa açılma) pratik bir şekilde değiştirilmesini sağlar. Bir diğer olumlu yönü de depolama alanından tasarruf sağlaması ve esneklik sunmasıdır.

autosafe 837P, popüler otomatik seriye yeni bir ektir. Kontrollü erişime sahip mülk ve geçiş kapıları için özel olarak geliştirilmiştir. Dış kol kolu, kapıya geçici veya kalıcı erişim için elektrikle etkinleştirilebilir. Çeşitli geri bildirim sinyalleri ve evrensel bir güç kaynağı akıllı özelliklerden sadece birkaçıdır.

autosafe 837PX bir başka önemli özellik olarak sunulacaktır. Endüktif güç aktarımı ve elektrikle etkinleştirilen dış tutamağa sahip yenilikçi otomatik çok noktalı kilitleme sistemi, geleceği olan bir kilitleme kolaylığı anlamına gelir. Kapı kanadında kablolama olmaması - güç, kilitleme parçası üzerinden temassız olarak sağlanır, bu da autosafe 837PX'i özellikle güçlendirme için cazip hale getirir. Kontrollü erişim Bluetooth aracılığıyla, bir akıllı telefon veya SmartKey kullanılarak rahatça sağlanır. Entegre panik fonksiyonu (EN 179/1125) sayesinde kapı her an içeriden açılabilir.

Akıllı erişim çözümlerinde de çeşitlilik
Gelecek anahtarsızdır. Bu, başka yeniliklerin de eklendiği geniş akıllı erişim çözümleri yelpazesine de yansımaktadır. Örneğin, KeylessGo erişimi SmartTouch'ın kapı kolu artık modaya uygun siyah mat renkte de mevcuttur. Ayrıca SmartAccess ile birlikte yeni ve kullanışlı bir erişim seçeneği olan akıllı telefon üzerinden KeylessGo fonksiyonu da mevcuttur.

Yeni Bluetooth erişim kontrolü SmartAccess, FUHR motorlu kilitlerin ve SmartAccess bileşenlerinin uygulama üzerinden kolayca çalıştırılması için herhangi bir akıllı telefonu anahtara dönüştürür. Bu, evin etrafındaki kapıların ve kapıların bir akıllı telefon kullanılarak rahatça açılmasını sağlar. Kompakt SmartAccess Bluetooth alıcısı, internete veya buluta ihtiyaç duymadan hızlı bir şekilde kapı açılmasını sağlar ve minimum kurulum çabası sayesinde yüksek puan alır. Kullanışlı ve güvenlikle ilgili özelliklerden biri de SmartTouch erişim çözümleri ve SmartConnect kapı görüntülü interkom sistemi ile birlikte akıllı telefonla pratik KeylessGo işlevidir. SmartAccess radyo modülü aracılığıyla kontrol edilen elektrikli kilit karşılıkları, garaj kapıları veya diğer motorlu kilitler gibi harici bileşenleri çalıştırmak için bile kullanılabilir.

Parmak taraması içeren akıllı, yeni SmartConnect kapı görüntülü interkom sistemi ilk kez bir kapı koluna entegre edilmiş bir prototip olarak gösterilecek. biyometrik kapı açmanın yanı sıra, uygulamadaki basit parmak programlama ve yönetimi de etkileyici. Tüm SmartConnect kapı modelleri uygulama aracılığıyla sezgisel olarak çalıştırılabilir ve ziyaretçilerle konumdan bağımsız etkileşim sunar. Aynı zamanda, entegre çevrimiçi ve çevrimdışı erişim kontrolü ve SmartHome özellikleri de kapsamlı kullanıcı yönetimini mümkün kılıyor.

Daha fazla haber

FUHR bu yıl önemli endüstri etkinliği FENSTERBAU FRONTALE'yi ziyaretçilere ve ilgili taraflara ta...

FUHR - BAU 2023'te sayısız yeni ürün önizlemesi ile sürekli çözüm odaklı

FUHR, bu yılk...

Münih'teki fuarda Salon C4 Stant No. 129, tamamen yeni bir fuar standı tasarımı ile ç...

Münih'te Salon C4 Stant No. 129'da gerçekleşecek olan fuar, tamamen yeni bir fuar standı tasarımıyla çözüm odaklı bir performans gösterisine sahne olacak.
Heiligenhaus merkezli aile şirketi yeni mali yıla güvenle başlıyor ve BAU 2023'e doğru iyimser. FUHR, ilk yeni ürünlere ve diğer geliştirmelere ek olarak, aktif olarak diyalog, bilgi aktarımı ve desteğe odaklanan müşteri iletişimini kapsamlı bir şekilde genişletiyor.