Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

21.04.2023 01:04

FUHR - BAU 2023'te sürekli çözüm odaklı

FUHR - BAU 2023'te sayısız yeni ürün önizlemesi ile sürekli çözüm odaklı

FUHR, bu yılki BAU'daki ticari fuar varlığını, kendisini tutarlı bir çözüm odaklı çekici bir ortak olarak ticaret kamuoyuna sunmak için kullanıyor. Yeni stand tasarımı bile FUHR'un gözünü geleceğe diktiğini ve sistem sağlayıcılığından çözüm sağlayıcılığına adım attığını açıkça ortaya koyuyor. Ürün yenilikleri, daha fazla geliştirme, ancak her şeyden önce yüksek kaliteli kilitleme sistemleri ve rahatlık ve güvenlikle ilgili erişim çözümlerinde yeni ürünler için sayısız olasılıkla.

FUHR, uygulama çeşitliliğini artırmak için yeni katma değerlere sahip cazip çözümler içerecek şekilde çeşitli, malzeme ile ilgili komple ürün yelpazesini genişletiyor. Bu özellikler arasında özellikle otomatik programın büyüme segmentindeki yenilikler, elektrikle etkinleştirilen kola sahip tamamen yeni bir otomatik seri veya fonksiyonel kapılar, ahşap kapılar ve kaçış kapıları alanındaki sofistike çözümler yer almaktadır.

Örnek olarak FUHR, autotronic 836PK ile donatılmış çift kanatlı bir fonksiyon kapısı sunuyor. Motorlu açma, panik fonksiyonu ve anahtarlama kontaklarına sahip otomatik çok noktalı kilitleme sistemi, hırsız alarm sistemlerine, kaçış yolu güvenliğine veya bina yönetim sistemlerine entegrasyon için çeşitli durum sorgularını mümkün kılar.

Aktif olmayan kanat otomatik katlanır sürgü BK346 ile donatılmıştır. Bir anahtar kilidi ve bir kapı kapatıcı ile birlikte, aktif olmayan kanadın otomatik olarak kilitlenmesini sağlar ve bu nedenle çift kanatlı yangın kapılarının donatılması için idealdir. Sürgü, ahşap veya çelik masif kanatlı kapılara uygun çeşitli versiyonlarda mevcuttur.


FUHRfuarında öne çıkanlar: otomatik çok noktalı kilitleme sistemleri için yeni çözümler

Kanıtlanmış

tip 10 kilitleme sistemine sahip yeni autosafe 837/autosafe 837P çok noktalı kilitleme sistemleri BAU'da görücüye çıkıyor. İmalatçılar ve bayiler arasında eşit derecede popüler olan denenmiş ve test edilmiş otomatik seriyi, kontrollü erişime sahip ticari ve geçiş kapıları için özel olarak geliştirilmiş iki çekici çözümle tamamlıyorlar. Bu çözümlerin özellikleri şunlardır: kapının geçici veya kalıcı olarak erişilebilirliği için elektrikle etkinleştirilen bir kol kolu, evrensel bir güç kaynağı - 12 veya 24 volt, çalışma akımından bekleme akımına değiştirilebilir ve çeşitli durum sorguları için seçenek. Kaçış kapıları için, EN179/1125'e göre sertifikalı panik versiyonu autosafe 837P mevcuttur.

Özel bir özellik de indüksiyonlu autosafe 837PX'tir. Endüktif akım iletimi ve elektrikle etkinleştirilen dış tutamağa sahip yenilikçi otomatik çok noktalı kilitleme sistemi, geleceği olan bir kilitleme kolaylığı anlamına gelir. Karakteristik: Kapı kanadında kablolama yok - güç kaynağı kilitleme parçası üzerinden temassızdır, bu nedenle yenileme için en uygunudur. Kontrollü erişim Bluetooth üzerinden, akıllı telefon veya SmartKey ile rahatça sağlanır. Panik fonksiyonu (EN 179/1125) sayesinde içeriden açılma her zaman garanti edilir.


Otomatik kaçış kapısı kilitleme sistemlerinde daha da geliştirilmiş panik fonksiyonları ile

autosafe 833P/835P, artık daha fazla esneklik ve ekonomi elde edilmektedir.
Sadece farklı kapı yönlerinin (DIN sol ve DIN sağ) değil, aynı zamanda açılma yönlerinin de (içe veya dışa açılma) kolayca değiştirilebildiği panik fonksiyonu B ile 4'ü 1 arada çözüm puanları. Ayrıca optimize edilmiştir: panik fonksiyonu E ile gündüz çalışan kaçış kapısı kilitleri. Gerekirse, sadece bir vidayı sökerek emniyetli kalıcı serbest bırakmadan emniyetli bir gündüz mandalı işlevi elde edilebilir. Bu şekilde kapının açılması, örneğin bir elektrik çarpması ile kontrol edilebilir.


FUHRfuarında öne çıkanlar: yeni geçiş kontrol çözümleri

Entegre parmak taramalı SmartConnect kapı, şu anda hazırlık aşamasında olan akıllı görüntülü kapı interkom sisteminin bir başka çeşididir. biyometrik kapı açmanın yanı sıra, uygulamadaki basit parmak programlama ve yönetimi de ikna edicidir. Tüm SmartConnect kapı modelleri uygulama üzerinden sezgisel olarak

çalıştırılır ve ziyaretçilerle konumdan bağımsız etkileşim sunar. Aynı zamanda, entegre çevrimiçi ve çevrimdışı erişim kontrolünün yanı sıra SmartHome özellikleri de dahildir ve kapsamlı kullanıcı yönetimi sağlar.

SmartAccess, FUHR motorlu kilitlerin ve SmartAccess bileşenlerinin uygulama üzerinden kolayca çalıştırılması için herhangi bir akıllı telefonu anahtara dönüştürür. Yeni Bluetooth erişim kontrolü ile evin etrafındaki kapılar ve kapılar kolaylıkla açılabilir. Kompakt SmartAccess Bluetooth alıcısı, minimum kurulum çabası ile internet, bulut ve puanlar olmadan hızlı kapı açılmasını sağlar. Buna ek olarak, sistem çeşitli kullanışlı ve güvenlikle ilgili özellikler sunuyor. Örneğin, SmartTouch 2.0 erişim çözümleri veya SmartConnect kapı görüntülü interkom sistemi ile bağlantılı olarak akıllı telefonla pratik KeylessGo işlevi. Ya da SmartAccess radyo modülü aracılığıyla kontrol edilen elektrikli açıcılar, garaj kapıları veya diğer motorlu kilitler gibi harici bileşenlerin çalıştırılması.

SmartTouch, yenilikçi KeylessGo teknolojisi ile kolay tutuşlu, anahtarsız konforlu açma - yaklaş, dokun, gir - şimdi genişletilmiş fonksiyonlar ve yeni, modaya uygun bir görünüm ile ikna ediyor. Çeşitli uzunluklarda ve versiyonlarda iyi bilinen yüksek kaliteli paslanmaz çelik kapı kolları şimdi modaya uygun siyah mat renkte yeni bir kapı kolu ile genişletildi. Ayrıca SmartAccess ile kombinasyon sayesinde akıllı telefon üzerinden KeylessGo fonksiyonunun kullanımı da yeni bir özelliktir.

Tüm ürün özellikleri ve bunların bulunabilirliği bir broşürde özetlenmiştir ve bu broşür şu anda ilgili taraflara sunulmaktadır.

Daha fazla haber

FUHR bu yıl önemli endüstri etkinliği FENSTERBAU FRONTALE'yi ziyaretçilere ve ilgili taraflara ta...

Fensterbau Frontale 19-22 Mart 2024 tarihleri arasında Nürnberg'de.

Münih'teki fuarda Salon C4 Stant No. 129, tamamen yeni bir fuar standı tasarımı ile ç...

Münih'te Salon C4 Stant No. 129'da gerçekleşecek olan fuar, tamamen yeni bir fuar standı tasarımıyla çözüm odaklı bir performans gösterisine sahne olacak.
Heiligenhaus merkezli aile şirketi yeni mali yıla güvenle başlıyor ve BAU 2023'e doğru iyimser. FUHR, ilk yeni ürünlere ve diğer geliştirmelere ek olarak, aktif olarak diyalog, bilgi aktarımı ve desteğe odaklanan müşteri iletişimini kapsamlı bir şekilde genişletiyor.