Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

13.04.2023 02:04

BAU 2023: FUHR yeni çözüm çeşitlerini sunuyor

Münih'teki fuarda Salon C4 Stant No. 129, tamamen yeni bir fuar standı tasarımı ile çözüm odaklı bir performans gösterisi sunuyor.

FUHR, malzeme ile ilgili sistem çözümleri kapsamında çok sayıda yeni ürün ve yüksek kaliteli kilitleme sistemlerinde daha fazla gelişme sunacak. Portföy genişletmeleri ile FUHR, kanıtlanmış komple serileri geleceğe yönelik çözümlerle tamamlıyor ve böylece işlemciler ve kullanıcılar için uygulama yelpazesini genişletiyor.

Özel özellikler, her şeyden önce, artan popülariteye sahip olan ve artık yüksek kaliteli giriş kapılarının donatılmasında ve sözleşme sektöründe kesin olarak kabul edilen otomatik serilerdeki yenilikleri içerir. Böylece, elektrikle etkinleştirilen tutamağa sahip tamamen yeni bir otomatik seri de dahil olmak üzere, gelecek vaat eden diğer ürün yenilikleri otomatik ailesini tamamlıyor. Yeni ürün sunumlarının en önemli özelliği, endüktif bir çözüm olarak otomatik panik kilidi 837PX'tir.

Buna ek olarak, kolaylık ve güvenlikle ilgili erişim çözümlerinde de yenilikler vardır. Örneğin, SmartConnect görüntülü kapı interkom sistemi optimize edilmiş bir tasarımla ve entegre parmak taramasıyla veya SmartTouch kol çubuğu trend renk siyahla sunuluyor. Geniş bir alana ve bir yetkinlik salonuna sahip yeni stand konsepti, ziyaretçileri modern kapı güvenliği için birçok avantaj ve sınırsız uygulama olanakları hakkında kapsamlı bir şekilde bilgilendirmeye davet ediyor.

Daha fazla haber

FUHR bu yıl önemli endüstri etkinliği FENSTERBAU FRONTALE'yi ziyaretçilere ve ilgili taraflara ta...

Fensterbau Frontale 19-22 Mart 2024 tarihleri arasında Nürnberg'de.

FUHR - BAU 2023'te sayısız yeni ürün önizlemesi ile sürekli çözüm odaklı

FUHR, bu yılk...

Münih'te Salon C4 Stant No. 129'da gerçekleşecek olan fuar, tamamen yeni bir fuar standı tasarımıyla çözüm odaklı bir performans gösterisine sahne olacak.
Heiligenhaus merkezli aile şirketi yeni mali yıla güvenle başlıyor ve BAU 2023'e doğru iyimser. FUHR, ilk yeni ürünlere ve diğer geliştirmelere ek olarak, aktif olarak diyalog, bilgi aktarımı ve desteğe odaklanan müşteri iletişimini kapsamlı bir şekilde genişletiyor.