Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

02.03.2023 01:03

Eppendorf Centrifuge 5910 Ri, piyasada My Green Lab ACT etiketini alan ilk santrifüjdür

Eppendorf soğutmalı Santrifüj 5910 Ri, kâr amacı gütmeyen "My Green Lab®" kuruluşu tarafından "ACT®" Çevresel Etki Faktörü Etiketi ile sertifikalandırılmıştır. ACT etiketi, üretim, enerji ve su kullanımı, paketleme ve kullanım ömrü sonu konularında Hesap Verebilirlik, Tutarlılık ve Şeffaflığı (ACT) vurgulayarak laboratuvarların daha sürdürülebilir ürünler seçmesini kolaylaştırır. ACT etiketli ürünler, Sürdürülebilirlik Yönetimi ve Strateji İşbirliği (SMSC, sürdürülebilir yönetim uygulamaları için bir danışmanlık firması) tarafından bağımsız olarak denetlenir ve My Green Lab tarafından yayınlanır.

Eppendorf Santrifüj 5910 Ri: Ergonomik bir çalışma ile birlikte yüksek kalite, yeşil enerji ile üretilmiştir.

Eppendorf, ticari faaliyetlerinin çevresel etkisini sürekli olarak iyileştirmeye kararlıdır. Şirket, tüm tezgah üstü santrifüjlerin %100 yenilenebilir enerji ile çalışan modern tesislerde üretilmesi, CO2 ayak izini azaltmak için hava kargo taşımacılığının %60'tan fazla azaltılması ve ambalajda geri dönüştürülmüş malzeme payının artırılması gibi çeşitli adımları uygulamaya koymuştur.

Kullanıcı dostu dokunmatik kullanım, evrensel rotor ve adaptör sistemi ve çok çeşitli rotorlar gibi yenilikçi özellikleriyle Centrifuge 5910 Ri, günlük ayırma görevlerini kolaylaştırmaya yardımcı olur. Düzenli bakım ve inceleme ile bilim insanlarına uzun yıllar hizmet edebilir.

Eppendorf Centrifuge 5910 Ri, piyasada ACT etiketi ile sertifikalandırılan ilk santrifüjdür ve yakın gelecekte daha fazla santrifüj sertifikalandırılacaktır.

2022 yılında My Green Lab ACT Etiketleri alan diğer ürünler arasında Eppendorf Biyobazlı Tüpler ve Eppendorf CryoCube® 440h ULT dondurucu bulunmaktadır.

Özellikle yeni Eppendorf Biyobazlı tüpler gerçek bir yeniliktir: Eppendorf ilk kez, yenilenebilir yeniden kullanılmış hammaddelere dayalı sertifikalı bir polipropilenden yapılmış 5,0 mL, 15 mL, 25 mL ve 50 mL'lik vidalı kapaklı Eppendorf Tüpleri® neslini sunabilir.

Daha fazla haber

Biyoproses geliştirmede veri başarının anahtarıdır. Hangi kritik proses parametrelerinin hüc...

Manuel ve otomatik pipetleme arasında verimli etkileşim Eppendorf yeni, modern 96 kanallı sıvı iş...

ACT (Hesap Verebilirlik, Tutarlılık ve Şeffaflık) etiketleri, besin etiketlemesine benzer bir şekild...

Hassasiyet ve saflığın tartışılmaz olduğu yaşam bilimleri laboratuvarlarında, çevre dostu...

Araştırmacılar 2024 Clemens Plaschka, Avusturya'ya gidiyor

Prof Laura Machesky başkanlığındaki bağımsız jüri, 20.000 Avroluk ödül için Clemens'in haberci RN...