Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

13.01.2023 02:01

Bir kalite yönetim sisteminin uygulamaya konmasından sonra

BLOHM DIN ISO 9001:2015 sertifikasını aldı

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM, Aralık 2022'de kalite yönetimi DIN ISO 9001:2015 için en son standartlara göre ilk sertifikayı almıştır. Şirket sadece pragmatik bir girişle değil, aynı zamanda QM (kalite yönetim) sisteminin tutarlı bir şekilde uygulanmasıyla da ikna oldu. İyi çalışma ortamı ve çalışanların motivasyonu da olumlu olarak öne çıkmıştır.

"BLOHM'un QM sistemi sadece canlı değil, aynı zamanda çalışanlar tarafından da yaşanıyor" - bu ifade son tartışma sırasında denetçi tarafından yapılmıştır. BLOHM'un Kalite Yönetim Temsilcisi (QMB) Jochen Herre'yi özellikle mutlu eden bir övgü: "Bu, sertifikasyon öncesinde her şeyi doğru yaptığımızı gösteriyor. Tüm süreçlerde kaliteyi sağlamak istiyoruz - bu da ancak tüm ekip aynı fikirdeyse işe yarar."

Müşteriler, örneğin hızlı teklif hazırlama ve sipariş işleme yoluyla kalite güvence önlemlerinden yararlanıyor, çünkü üretimin yanı sıra depolama ve sevkiyatta da verimlilik önemli ölçüde artırıldı.

Bunu başarmak için çeşitli kalite güvence süreçleri uygulamaya konmuştur - bunların arasında üretimde ek denetimler de bulunmaktadır. Ayrıca BLOHM, şikayetlerin 8D mantığına göre işlenmesini sağlamış ve ürünlerin etiketlenmesini ve izlenebilirliğini geliştirmiştir. Satın almada, bir tedarikçi değerlendirmesi tedarikçilerin ölçülebilir kilit rakamlarını gösterirken, eğitim planları çalışanların sürekli eğitimini sağlar. jochen Herre, "Sonuç olarak, tüm süreçler artık tanımlanmış yapılara, daha fazla süreç istikrarına ve artan kalite güvence önlemlerine sahip - sipariş vermeden teslimata kadar" diyor. "Bu, müşteri memnuniyetini daha da artırmamızı sağlıyor."

Orta ve uzun vadede kalite yönetimini daha da optimize etmek için, CIP (sürekli iyileştirme süreci) fikri BLOHM'un QM sisteminde kendini göstermektedir: Tüm süreçler düzenli olarak test edilir ve gerekirse ayarlanır. Bu, PUKÖ ilkesine (Planla, Yap, Kontrol Et, Harekete Geç) göre yapılır.

Daha fazla haber

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: 1934'ten beri en yüksek hassasiyet
MISUMI'nin online mağazasında milyonlarca bileşen bulunmaktadır. Makine bileşenleri üreticisi ve tedarikçisi, müşterilerine daha da fazla seçenek sunmak için ürün portföyünü sürekli olarak genişletmektedir. Son zamanlarda buna NORMTEILWERK ROBERT BLOHM'un yüksek kaliteli matkap burçları da dahil oldu.
Standart parçalardan özel çözümlere
BLOHM, matkap burçları ve yeni standart ve işletim parçaları yelpazesi ile ikna ediyor