Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

16.08.2022 11:08

Eppendorf Singapur'da yeni bir tesis açtı

> Asya'nın yaşam bilimlerinde büyüyen pazarlarının merkezinde yeni iştirak > Pipet kalibrasyonu için yüksek teknolojili laboratuvar ve geniş kapsamlı yüksek kaliteli laboratuvar hizmetleri ile müşteri odağının güçlendirilmesi > Yeni merkezi depo sayesinde daha hızlı ve daha güvenilir teslimat

Singapur/Hamburg, 1 Ağustos 2022

Küresel çapta faaliyet gösteren Eppendorf Grubu, Asya'daki büyüme sürecini hedefli bir şekilde sürdürüyor ve Singapur'da yeni bir tesis açtı. Singapur'un modern Biopolis bilim merkezinin kalbinde yer alan yeni iştirak, satış ve servis faaliyetleri için cazip ofis çalışma alanları, modern bir pipet kalibrasyon laboratuvarı ve bir demo laboratuvarı sunuyor. Burada kapsamlı müşteri eğitimi ve bakım tekliflerini de içeren yüksek kaliteli laboratuvar hizmetleri sunulmaktadır.

eppendorf SE Eş CEO'su Eva van Pelt, "Çin ve Asya, Pasifik, Afrika (APA) pazar bölgeleriyle Asya, Eppendorf Group için son derece önemli bir pazar ve halihazırda toplam gelirimizin yaklaşık üçte birini oluşturuyor" diyor. "Singapur çok büyük bir büyüme potansiyeline sahip bir yaşam bilimleri merkezi. Bu nedenle, yeni konumumuzla bu dinamik yaşam bilimleri ekosisteminin bir parçası olmaktan ve mevcut müşteri ilişkilerimizi daha da yoğunlaştırıp genişletebilmekten memnuniyet duyuyoruz."

Müşteriye yakınlık yoluyla müşteri merkezlilik
Eppendorf'un yeni tesisi, biyomedikal araştırma projelerine odaklanan ve kamu ve özel bilimsel kurumlar arasında yakın işbirliğine olanak tanıyan Singapur'un Biopolis bilim merkezinde yer alıyor. Modern ofis alanının yanı sıra, tüm Eppendorf ekipmanları için onarım, kalibrasyon ve doğrulama hizmetleri sunan bir servis merkezi ve pipetler için son teknoloji ürünü bir kalibrasyon laboratuvarı bulunmaktadır. Amaca yönelik olarak inşa edilen ek Biyoproses Merkezi, Asya-Pasifik bölgesindeki müşterilere ve ortaklara bilimsel ve teknik destek sağlamaktadır.

eva van Pelt, "Singapur'dan artık bilim, araştırma, sağlık, ilaç ve sanayi sektörlerindeki müşterilerimizi daha iyi destekleyebilir ve onlara hemen ulaşabilecekleri ilgili ürün ve hizmetleri sunabiliriz," diye vurguluyor. "Bu yatırımla, Asya'daki yaşam bilimleri endüstrisinin büyümesine daha da iyi katılabilecek ve Asya'da daha da fazla müşteri odaklılık için stratejik yaklaşımımızı sürdürebileceğiz."

Müşterilere olan bu artan yakınlık, Singapur'da modern ve yeni bir merkezi deponun kurulmasını da içeriyor. Bu, şehir devletini derhal Güneydoğu Asya'nın lojistik merkezi haline getirecek ve bölgedeki tüm müşterilere daha hızlı ve daha güvenilir teslimat sunacaktır.

Daha fazla haber

Mastercycler® X40 ile günlük laboratuvar rutinleriniz sadece güvenilir ve verimli olmakla kal...

Yaşam bilimleri sektörünün önde gelen iki şirketi olan Takara Bio Inc (Takara Bio) ve Eppendorf SE, stratejik bir ortak pazarlama anlaşması kapsamındaki işbirliklerini duyurmaktan memnuniyet duymaktadır.
promosyonlar 01 Eylül 2023 - 31 Aralık 2023
Eppendorf olarak, plastik sarf malzemelerinin laboratuvarda oynadığı kilit rolün farkındayız. Aynı zamanda, modern bilimin talepleri ile çevreye yönelik endişeleri dengelemenin bir yaşam bilimleri laboratuvarının yönetimi için önemli bir zorluk olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle, mümkün olan her zaman ve her yerde "Azalt, Yeniden Kullan, Geri Dönüştür" ilkesini takip ediyor ve biyo-bazlı hammaddelerin kullanımına giderek daha fazla güveniyoruz.

Hamburg merkezli yaşam bilimleri şirketi Eppendorf SE, prestijli araştırma ödülünü bu yıl 28. kez...

Eppendorf Xplorer® ve Xplorer plus tek kanallı pipetler My Green Lab® tarafından ACT®...