Katalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH hakkında

Lehimleme, tavlama, büzme, sertleştirme ve bilimsel ve test teknolojisi için orta ve yüksek frekanslı indüksiyonlu ısıtma sistemlerinin geliştirilmesi ve üretimi.
İndüktif ısıtma ve indüksiyon sistemleri ile uğraşmak uzun yıllara dayanan deneyim ve kapsamlı bilgi birikimi gerektirir.

Biz bir indüksiyon ekipmanı üreticisiyiz ve indüksiyonlu ısıtma sistemleriyle ısıl işlem ve müşteriye özel komple sistemler için özel çözümler konusunda uzmanız.
1996'dan beri indüksiyonlu ısıtma için ekipman ve sistemler geliştiriyor ve üretiyoruz. Sıcaklık kontrolü alanında kendimize bir isim yaptık ve bu bağlamda hassas bir şekilde kontrol edilen bir ısıtma işlemi için küçük PLC dizi kontrolleri sunuyoruz. Müşterilerimiz otomotiv endüstrisinden dünya çapında sanayi şirketlerinin yanı sıra takım imalatı ve makine mühendisliği sektörlerinden şirketler ile araştırma enstitüleri ve üniversitelerdir.

İndüksiyonla ısıtma, metallerin ısı ile işlenmesi gereken her yerde kullanılabilir. Demir, paslanmaz çelik, bakır, pirinç, alüminyum ve diğer tüm elektriksel olarak iletken malzemelerden yapılmış iş parçaları için uygundur.

Genel olarak indüksiyon jeneratörlerinin / indüksiyonlu ısıtma sistemlerinin geliştirilmesi, üretimi ve satışına ek olarak, iew ayrıca size lehimleme sistemleri, sertleştirme sistemleri, damgalama sistemleri ve özelleştirilmiş komple sistemler sunar, örn.Örneğin manuel iş istasyonlu indüksiyon ısıtma tesisi, indüksiyon tesislerinin soğutulması için soğutma tesisleri, masa ve raf sistemleri, vb.

Bu arada, vakumlu lehimleme tesisleri de ana alanlarımızdan birine aittir!

İndüksiyon ısıtma sistemleri (TTH20/TTH25)

Sürekli çalışan sabit sistem

TTH20/TTH25 indüksiyonlu ısıtma sistemi iki bileşenden oluşur: yüksek frekanslı jeneratör ve sabit ısıtma istasyonu....

Indüksiyon Isıtma Sistemleri ( TTH2t/TTH3t/TTH5t)

Sürekli çalışan sabit sistem

Su soğutmalı TTH2t/TTH3t/TTH5t indüksiyonlu ısıtma sistemi iki bileşenden oluşur: Bir AC jeneratörü ve indüktörlü bir ısıtma istasyonu.

İndüksiyonlu ısıtma ünitesi, mobil (TTH2HT)

TTH2HT indüksiyonlu ısıtma ünitesi iki bileşenden oluşur: yüksek frekanslı Jeneratör ve ilgili indüktöre sahip sabit ısıtma istasyonu.

TTH2HT en son yarı iletken teknolojisi ile tasarlan...

Programlanabilir Lojik Kontrol Sistemleri

Iew GmbH'nin otomatik sıra kontrolü, program adının yanı sıra ilgili sıcaklık profillerinin (ayar sıcaklığı, rampa hızı, bekleme süresi vb.) alfanümerik girişiyle 100'e kadar farklı programla indüksiy...

Vakumlu Lehimleme / Lehimleme Makinesi (VVBM150)

Lehimleme teknolojisi için kanıtlanmış indüksiyon sistemlerimize ek olarak, 2018'den beri yenilikçi vakumlu lehimleme sistemimiz VVBM 200'ü (Dikey Vakumlu Lehimleme Makinesi) de sunuyoruz. Daha küç...

Vakumlu lehimleme makinesi (VVBM 200)

  1. Lehimleme teknolojisi için kanıtlanmış indüksiyon sistemlerimize ek olarak, 2018'den beri yenilikçi vakumlu lehimleme sistemimiz VVBM 200'ü (Dikey Vakumlu Lehimleme Makinesi) de sunuyoruz. D...

İndüksiyonlu Lehimleme Ünitesi (IBU105/2)

Honlama aletlerinin indüksiyonla lehimlenmesi

Bu tertibat, bir lehimleme alaşımı kullanarak honlama aletlerinin lehimlenmesi için manuel bir lehimleme iş yerid...

İndüksiyonlu Lehimleme Ünitesi (IBU115)

Otomotiv endüstrisinde paslanmaz çelik boruların indüksiyonla sert lehimlenmesi
Bu sert lehimleme çalışma yeri bir koruma gazı ünitesi ile donatılmıştır ve paslanmaz çelik boru bağl...

İndüksiyon Sertleştirme Ünitesi (IHU108)

Bir kompresör çarkının ve milinin endüktif sertleştirilmesi

Bu sertleştirme sistemi, bir kaynak ve ardından sertleştirme işleminin enerji verimliliğini belirlemek için bir...

İndüksiyon Sertleştirme Ünitesi (IHU120)

Küçük parçaların dikey sertleştirilmesi
Bu ünite, küçük parçaların sertleştirilmesi ve aynaların tavlanması için dikey bir sertleştirme sistemidir. Bu sistem, 100 ila 200 rpm hıza sahip bir...

Foil embossing machines (IPU 103)

Endüktif damgalama, bir folyonun metal bir plaka üzerine yerleştirildiği bir işlemdir. İstenen sıcaklığa ulaştıktan sonra, bir damga yardımıyla folyoya bir kontur kabartılır.

İndüktör üretimi

Sadece indüktör optimum şekilde inşa edildiğinde, onunla mümkün olan en iyi kalitede iş parçaları üretilebilir. Bu nedenle form, iş parçasına ve sistem performansına tam olarak uyarlanır.

İlk...

Ulm'deki TestXpo 2023'te IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH, seramik bir çekme numunesinin bir suseptör tüpü aracılığıyla ısıtılabildiği bir indüksiyon sistemi sunacak.

İndüksiyon ve vakum lehimleme teknolojisi uzmanı

- Ortak süreç gelişt...

Vakum lehimleme, tungsten karbür, seramikler ve katı PCD, MCD, CVD gibi elmas bazlı malzemeler gibi zorlu malzemeler de dahil olmak üzere çeşitli malzemelerin birleştirilmesi için tercih edilen bir termal yöntemdir.