Katalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Listeye geri dön

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH'nin İndüksiyon Sertleştirme Ünitesi (IHU108)

Ürün sorgulama  

Bir kompresör çarkının ve milinin endüktif sertleştirilmesi

Bu sertleştirme sistemi, bir kaynak ve ardından sertleştirme işleminin enerji verimliliğini belirlemek için bir eğitim sisteminin parçası olarak kullanılır.

Bir iş parçası taşıyıcı plakasına bir kompresör tekerleği ve bir şaft yüklenir ve bir düğmeye basılarak bir güvenlik hücresine taşınır. Bir robot iki parçayı bu taşıyıcı plakadan alır ve otomatik bir kaynak istasyonunda sıkıştırır. Bu istasyonda şaft ve kompresör çarkı birbirine kaynaklanır. Bir sonraki adımda, parça robot tarafından çıkarılır ve IHU108'de bu amaç için sağlanan fikstüre yerleştirilir. İş parçasının optik olarak tanınmasının ardından, gerçek sertleştirme işlemi 1000°C'lik bir hedef sıcaklıkla başlar. Daha sonra, iş parçası entegre bir indüktör duşu ile söndürülür.

PLC dizi kontrolü (Almanca menü navigasyonu) ve temassız sıcaklık ölçümü (pirometre) sayesinde, çeşitli ısıtma programları tanımlanabilir ve bu da kursiyerlerin enerji verimliliğinin iyileştirilmesine adım adım tanıtılmasını sağlar. Tamamlanan bileşen IHU108'den çıkarıldıktan sonra tekrar taşıyıcı plakaya yerleştirilir ve güvenlik hücresinden boşaltılır.

Ürün sorgulama  

Endüksiyon Sertleştirme Sistemleri alanında daha fazla ürün

İndüksiyon Sertleştirme Ünitesi (IHU120)

Küçük parçaların dikey sertleştirilmesi
Bu ünite, küçük parçaların sertleştirilmesi ve aynaların tavlanması için dikey bir sertleştirme sistemidir. Bu sistem, 100 ila 200 rpm hıza sahip bir...