Katalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

20.07.2023 14:00

IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH'den VVBM 150 ile vakumlu sert lehimleme

Reklamı yanıtla

Vakum lehimleme, tungsten karbür, seramikler ve katı PCD, MCD, CVD gibi elmas bazlı malzemeler gibi zorlu malzemeler de dahil olmak üzere çeşitli malzemelerin birleştirilmesi için tercih edilen bir termal yöntemdir.

Gaz alevi ile lehimleme gibi diğer yöntemlerin aksine vakumlu lehimleme, yanıcı gazlar veya flakslar kullanmadığı için çevre dostu ve temizdir. Güç tüketimi makine ekranından kolayca izlenebilir.

Bununla birlikte, her malzeme için ayrı bir lehim dolgu teli seçimi ve rampa eğimi, bekleme süresi ve soğutma rampası gibi farklı lehimleme parametreleri gerektirdiğinden, bu işlem aynı zamanda daha zordur.

IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH, Pfeiffer Vakum turbo pompası ve hassas sıcaklık kontrolü için IEW tarafından programlanan bir BECKHOFF PLC kontrolörü ile güvenilir ve Endüstri 4.0 özellikli bir dikey vakum odası olan VVBM 150'yi geliştirdi. Kontaminasyonu en aza indirmek ve optimum bileşen kalitesi sağlamak için vakum odası olarak metal içermeyen bir kuvars cam tüp kullanılmaktadır. İki bölgeli vakum odası, 10 °C'den daha az bir sapma ile oda içinde homojen sıcaklıklar sağlar.

Dikkatlice ayarlanabilen sıcaklık rampaları, lehimlenen bileşenlerin termal stresini azaltır ve vakum lehimleme işlemi güvenilir bir şekilde yeniden üretilebilir. VVBM 150, tutarlı lehimleme sonuçları sağlamak için benzer boyutta olmaları koşuluyla birden fazla ürün türünün tek bir lehimleme döngüsünde işlenmesine olanak tanır. Atölye çizimleri uygun programlara atanabilir ve eşleşen ürün gruplarını aynı anda lehimlemek için ünitede saklanabilir.

VVBM 150 sadece ileri teknolojisi ve hassasiyeti ile değil, aynı zamanda yüksek maliyet verimliliği ile de öne çıkmaktadır. Tek bir lehimleme döngüsünde aynı anda birkaç ürün türünü işleme yeteneği üretkenliği artırır, zaman ve enerji tasarrufu sağlar. Lehimleme işleminin güvenilir bir şekilde tekrarlanabilir olması hurdayı en aza indirir ve malzeme tüketimini optimize ederek VVBM 150'yi zorlu uygulamalar için uygun maliyetli bir çözüm haline getirir.

VVBM 150, IEW'nin araştırma ve geliştirme konusundaki kararlılığının bir sonucudur ve kuvars cam vakum odasının yenilikçi dikey düzenlemesi sayesinde benzeri görülmemiş bir çok yönlülük sağlar. Hazne içindeki son derece homojen sıcaklık dağılımı, 10 °C'den daha az bir sıcaklık sapması ile üstün lehimleme sonuçları sağlar. IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH, vakumlu lehimleme işleminin hassasiyetini, verimliliğini ve genel kalitesini yeni bir seviyeye taşıyan ve sektörde yeni standartlar belirleyen çığır açan VVBM 150 çözümünü sunmaktan gurur duyar.


 


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Avusturya