Katalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

24.07.2023 01:07

IEW Induktive Erwärmungsanlagen, Zwick Roell'in Ulm, Almanya'daki TestXpo 2023 fuarında yenilikçi indüksiyon sistemini sunuyor

Ulm'deki TestXpo 2023'te IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH, seramik bir çekme numunesinin bir suseptör tüpü aracılığıyla ısıtılabildiği bir indüksiyon sistemi sunacak.

Yüksek frekanslı indüksiyon sayesinde, malzeme bütünlüğünden ödün vermeden istenen sıcaklık hızlı ve nazik bir şekilde elde edilebilir. Teknoloji, araştırma laboratuvarlarında ve endüstride çok çeşitli olası uygulamalar sunmaktadır.

TestXpo 2023, çeşitli sektörlerden profesyonelleri çeken test teknolojisi ve malzeme araştırmaları için önemli bir ticaret fuarıdır. IEW Induktive ısıtma sistemleri, otomotiv endüstrisinden, makine mühendisliğinden, araştırma enstitülerinden ve üniversitelerden ziyaretçileri ağırlamayı dört gözle bekliyor.

Ulm'deki Zwick Roell tarafından düzenlenen TestXpo 2023'te16.10.2023 - 19.10.2023 tarihleri arasında IEW Induktive standını ziyaret edin ve standımızda seramik numunenin ısıtılmasını canlı olarak görün, ziyaretinizi dört gözle bekliyoruz!



Fuar öncesi ve sırasında iletişim için:

Simon Riefling

Uluslararası Satış Yönetimi
IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH
Mobil: 004915735730879
E-posta: s.riefling@iew.eu



iEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH Hakkında:

IEW Induktive Erwärmungsanlagen, dünya çapında çeşitli endüstriler için indüksiyon sistemlerinin lider üreticisidir. Şirket 1996 yılından bu yana malzemelerin ısıl işlemi için özelleştirilmiş çözümler geliştirmekte ve üretmektedir. IEW, lehimleme, tavlama, büzme, sertleştirme ve bilimsel ve test teknolojisi için indüksiyon sistemlerinde uzmanlaşmıştır. Kalite, hassasiyet ve müşteri memnuniyeti IEW'nin en önemli öncelikleridir ve şirket indüksiyonlu ısıtma teknolojisinde sürekli olarak yeni standartlar belirlemektedir.

https://www.zwickroell.com/de/news-events/messen-veranstaltungen/testxpo/

Daha fazla haber

GrindingHub 2024 - IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Salon 9 / Stand D15